Burak Yılmaz için kazan kaynıyor! Tecrübeli golcü tartışılan adam oldu

Burak Yılmaz için Hollanda basınında flaş bir haber yer aldı. Haberde Burak Yılmaz'ın 5 haftadır gol atamadığı vurgulanırken oyuncunun kredisinin sonsuz olmadığı aktarıldı. Deneyimli golcünün dev maçta kesik yiyebileceği vurgulandı.

Hollanda'da Burak Yılmaz yine manşetlerde. Fortuna Sittard kulübüyle uzun vadeli bir anlaşma yapan Burak, lige her ne kadar iyi başlasa da son haftalardaki performansı tartışma yarattı. Kral lakaplı futbolcunun 5 maçtır süren gol orucu, Hollanda basınında kritik edilirken, Milli yıldızın kredisinin sonsuz olmadığı belirtildi.

BURAK YILMAZ TARTIŞILAN ADAM OLDU

Fortuna Sittard kariyerine iyi bir giriş yapan Burak Yılmaz, ilk 6 maçında 4 gol 1 asistlik performans sergiledi. Takım ise bu süreçte 5 mağlubiyet 1 beraberlik alarak ligin dibine demir atmıştı. Ancak son haftalarda yükselişe geçen Fortuna Sittard, kalan 4 haftada 3 galibiyet 1 beraberlik alarak kendine geldi. Burak Yılmaz ise tam tersi bir performans sergileyerek bu süreci gol veya asist yapamadan tamamladı. Buna rağmen her maçta 90 dakika forma giyen Burak, tartışılan adam haline geldi.

Burak Yılmaz için kazan kaynıyor! Tecrübeli golcü tartışılan adam oldu

''TECRÜBELİ GOLCÜ YEDEK SOYUNABİLİR''

Hollanda basınında yer alan haberlerde Burak Yılmaz'ın kredisinin sonsuz olmadığı vurgusu yapıldı ve ligde bu hafta oynanacak zorlu Feyenoord maçında tecrübeli golcünün yedek soyunabileceği belirtildi. Taraftarların da bu konuda rahatsız olduğu ve Burak Yılmaz'ın eski performansına geri dönmesini istedikleri belirtildi.

Kariyerinde Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor, Lille gibi takımlar olan Burak, şampiyonluk konusunda da dikkat çekici başarılar elde etti. Kral, en dikkat çeken başarısını PSG'nin önünde şampiyon tamamladıkları Lille kariyerinde yaşadı. Fransa Ligi'nde şampiyonluk yaşayan Milli futbolcu, Türkiye'de de Galatasaray formasıyla 2 kez şampiyonluk yaşadı. Burak ayrıca 5 Türkiye Kupası ve 5 Süper Kupa kazanmayı da başardı.

Burak Yılmaz için kazan kaynıyor! Tecrübeli golcü tartışılan adam oldu - Resim : 2

Burak Yılmaz için kazan kaynıyor! Tecrübeli golcü tartışılan adam oldu ile ilgili etiketler Burak Yılmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.