Burak Yılmaz, Galler maçının son dakikalarında sinir krizi geçirdi!

EURO 2020'ye 3-0'lık İtalya hezimetiyle başlayan A Milli Takım, A Grubu'ndaki 2. maçında da Galler'e 2-0 mağlup oldu. İlk 2 maçta gol atamayan ve turnuvaya havlu atan Ay-Yıldızlılar'da tecrübeli santrfor Burak Yılmaz, maçın 90. dakikasında öfke patlaması yaşadı.

A Milli Takım'ın 36 yaşındaki santrforu Burak Yılmaz, 2-0'lık Galler yenilgisinin son bölümünde kendinden geçti! Skor 1-0'ken rakip yarı sahada gol arayan Ay-Yıldızlılar, Burak'la pozisyona girmişti. Ancak Galler savunması sert bir şekilde topa müdahale ederek tehlikeyi savuşturdu.

Pozisyonun ardından Galler stoperiyle Burak arasında sürtüşme yaşandı. Gerilim bir anda itiş kakışa dönüşte. Yumruklarını sıkan ve Galli futbolcunun üzerine yürüyen Burak Yılmaz güçlükle sakinleştirildi. 68 kez milli formayı giyen ve 29 golü bulunan tecrübeli santrforun bu hareketi sonrası maçtan iyice kopan milliler, pozisyonun devamında kontradan kalesinde 2. golü gördü.

 Burak Yılmaz, Galler maçının son dakikalarında sinir krizi geçirdi!

Maçtan sonra TRT'ye konuşan Mert Müldür ve Umut Meraş'ın görüşleri şöyle: 

MERT MÜLDÜR: "Bu maçı kazanmak zorunda olduğumuzu biliyorduk. En iyi 3. olma ihtimalimiz var mı bilmiyorum ama son maçı kazanmalıyız. Ne söyleceğimi bilemiyorum." 

UMUT MERAŞ: "Bugün istediğimiz gibi olmadı. Tüm Türkiye'den özür diliyoruz. Söylenecek bir şey yok. Konuşacak bir şey kalmadı. Burası milli takım, son maça da kazanmak için çıkacağız. Olursa olur..."

Burak Yılmaz, Galler maçının son dakikalarında sinir krizi geçirdi! - Resim : 2

Burak Yılmaz, Galler maçının son dakikalarında sinir krizi geçirdi! ile ilgili etiketler Burak Yılmaz EURO 2020 Galler A Milli Takım
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.