Burak Yılmaz derbide sürpriz bir hamle yapacak! Sol bekte forma onun

Beşiktaş'ın çiçeği burnunda teknik direktörü Burak Yılmaz, yarın oynanacak Galatasaray derbisinde sürpriz bir hamle yapmaya hazırlanıyor. Sakatlıktan dönen Masuaku'nun henüz form tutmadığını düşünen Burak Yılmaz, sol bekte sürpriz bir tercih yapacak.

Süper Lig'in 9. hafta maçında Galatasaray deplasmanına çıkacak olan Beşiktaş'ta teknik direktör Burak Yılmaz sürpriz bir hamle yapacak. Sol bek oyuncusu Masuaku'nun sakatlık dönüşü henüz formda olmadığını düşünen genç teknik adam, burada farklı bir hamle yapacak.

BURAK YILMAZ'DAN SOL BEK HAMLESİ

Masuaku'nun dışında yerli statüsünde oynayabilen ve Burak Yılmaz'ın jokeri olarak dikkat çeken Bakhtiyor Zaynutdinov, ilk 11'e aday olan isimlerden biriydi. Karşılaşma öncesinde Yılmaz tarafından kritik bir karar verildi.

Eğer bir aksilik olmazsa Galatasaray ile oynanacak karılaşmada savunmanın solunda forma giyecek.

FİZİKSEL GÜCÜ VE SAVUNMASI DİKKAT ÇEKİYOR

25 yaşındaki oyuncunun, fiziksel gücünün dışında defansif anlamda takıma önemli şeyler katması nedeniyle bu kararın alındığı bildirildi. 

SEZON PERFORMANSI 

Bu sezon Beşiktaş'ta 10 karşılaşmaya çıkan Bakhtiyor Zaynutdinov, 1 gol kaydetti. 

(Fanatik)

Burak Yılmaz derbide sürpriz bir hamle yapacak! Sol bekte forma onun ile ilgili etiketler Burak Yılmaz Arthur Masuaku Beşiktaş
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.