Burak Yılmaz, Arda Turan ve Selçuk İnan'dan derbi sohbeti

Arda Turan ve Burak Yılmaz, eski takım arkadaşı Selçuk İnan'la derbi sohbeti yaptı. Burak, "Kadıköy'de frikikten atacaksın, içime doğuyor" dedi.

Türkiye A Milli Takımı'nın önceki gece Kosova ile oynadığı karşılaşmada 90 dakika sahada kalan Selçuk İnan'ın başarılı performansı Galatasaray teknik heyetini çok memnun etti. Riekerink'in artı motivasyonla derbiye çıkacak Selçuk İnan'dan çok şeyler beklediği öğrenildi. Ay-yıldızlı takımda özgüven tazeleyen Galatasaray kaptanı, pazar günü oynanacak Fenerbahçe maçına kilitlendi.

YANIMDA TOLGA OLMALI

Galatasaray orta sahasının Fenerbahçe orta sahasından daha kaliteli olduğunu düşünen Selçuk İnan, yakın arkadaşları Arda Turan ve Burak Yılmaz'la da derbi sohbeti yaptı.

Galatasaray'ın eski yıldızı ve Aslan gönüllü Arda Turan "Mehmet Topal da olmayacak, onlara top göstermemeniz lazım" yorumunda bulundu. Burak Yılmaz ise gol sözü aldığı eski takım arkadaşı ve yakın dostu Selçuk İnan'ı "Kadıköy'de frikikten atacaksın, içime doğuyor" sözleriyle motive etti. Selçuk'un ayrıca 2 ön liberolu formasyonda partnerinin Tolga olması gerektiğini De Jong'un henüz tempo kazanmadığı görüşünde olduğu ifade edildi.

Burak Yılmaz, Arda Turan ve Selçuk İnan'dan derbi sohbeti ile ilgili etiketler Burak Yılmaz Arda Turan Selçuk İnan
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.