Burak Sergen'in sağlık durumu hakkında sevindiren haber

12 Nisan günü evinde fenalaşarak hastaneye kaldırılan 60 yaşındaki oyuncu Burak Sergen'in, koronavirüse yakalandığı tespit edilmişti. Yoğun bakımda tedavisi devam eden ünlü oyuncudan bir ay sonra güzel haber geldi. Sergen'in sağlık durumunun iyiye gittiği ve yakında taburcu edileceği öğrenildi.

Kanal D'nin sevilen dizilerinden Sadakatsiz'in 'Haluk Güçlü'sü Burak Sergen, bir ay önce evinde rahatsızlanmış ve hastaneye kaldırılmıştı. Koronavirüse yakalandığı tespit edilen oyuncu, yoğun bakımda tedavi altına alınmış, durumu ağırlaşınca entübe edilmişti. Günlerdir hastanede olan oyuncu yoğun bakımdan çıkarılarak normal odaya alındı.

Burak Sergen'in sağlık durumu hakkında sevindiren haber

ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA TABURCU OLACAK

Ziyaret yasağı olduğu için kimseyle görüştürülmeyen başarılı oyuncunun önümüzdeki hafta hastaneden taburcu olması planlanıyor.

ROL GEREĞİ YOĞUN BAKIMDA

Öte yandan Sergen'in tedavisinin devam etmesi nedeniyle dizinin senaryosunda da değişiklik yapılmıştı. Geçtiğimiz hafta 28. bölümüyle ekranlara gelen 'Sadakatsiz'de Sergen'in rol gereği kalp krizi geçirerek yoğun bakıma alındı.

Dizideki tüm karakterlerin Haluk Bey’e geçmiş olsun dilekleri ilettiği sahneler izleyiciler tarafından vefa örneği olarak gösterildi.

OĞLU DA KORONAYA YAKALANMIŞTI

60 yaşındaki Burak Sergen'in Işıl Sergen ile evliliğinden dünyaya gelen 11 yaşındaki oğlu Cansın Sergen de geçtiğimiz haftalarda koronavirüse yakalanmış ve hafif şekilde atlatmıştı.

Burak Sergen'in sağlık durumu hakkında sevindiren haber - Resim : 2

Burak Sergen'in sağlık durumu hakkında sevindiren haber ile ilgili etiketler Kanal D yoğun bakım burak sergen Sadakatsiz entübe dizi oyuncusu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.