Burak Sergen'in sağlık durumu ciddiyetini koruyor

Koronavirüse yakalanan ve solunum güçlüğü çekmesi nedeniyle yoğun bakımda tedaviye alınan usta oyuncu Burak Sergen'in bir haftadır yoğun bakımda tutulduğu ve solunum güçlüğü sorununun devam ettiği öğrenildi.

Sadakatsiz dizisinde 'Haluk' karakterine hayat veren oyuncu Burak Sergen, 11 Nisan Pazartesi günü evinde fenalaşması üzerine hastaneye kaldırılmıştı. Yakalandığı koronavirüse bağlı akciğer enfeksiyonu ve solunum sıkıntısı yaşadığı belirlenen Sergen, yoğun bakımda tedaviye alınmıştı.

Burak Sergen'in sağlık durumu ciddiyetini koruyor

DURUMU CİDDİYETİNİ KORUYOR

Burak Sergen'in ardından 11 yaşındaki oğlu Cansın Sergen'e de koronavirüs teşhisi koyulmuştu. Tedavisine yoğun bakımda devam edilen 60 yaşındaki oyuncu Burak Sergen'in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Öte yandan Sadakatsiz dizisinin başrol oyuncularından Melis Sezen ve çocuk oyuncu Alp Akar'ın da koronaya yakalanmasının ardından dizinin yeni bölümü yetişmemişti. Ekip haftaya yayınlanacak bölüm için yarın sete çıkıyor.

Burak Sergen'in sağlık durumu ciddiyetini koruyor ile ilgili etiketler yoğun bakım burak sergen Sadakatsiz solunum güçlüğü
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.