Burak Sergen koronavirüsü yendi! Tedavi gördüğü hastaneden taburcu oldu

12 Nisan günü evinde fenalaşarak hastaneye kaldırılan Sadakatsiz dizisinin Haluç Güçlü'sü 60 yaşındaki oyuncu Burak Sergen, bir süredir koronavirüs tedavisi gördüğü hastaneden bugün taburcu oldu. Zor günleri geri de bırakan ünlü oyuncu 'Bu hastalığı yendiğim için çok muyluyum' dedi.

Burak Sergen'in, koronavirüse yakalandığı tespit edilmesinin ardından yoğun bakıma alınmış ve durumu iyiye gidince normal odaya geçmişti. 60 yaşındaki oyuncudan günler sonra güzel haber geldi. Koronavirüse yakalanan Burak Sergen bugün taburcu oldu.

Burak Sergen koronavirüsü yendi! Tedavi gördüğü hastaneden taburcu oldu


Hürriyet'ten Deniz Boy'un haberine göre; Zor günleri geri de bırakan ünlü oyuncu 'Bu hastalığı yendiğim için çok muyluyum' dedi.

Kanal D’nin ilgiyle izlenen dizisi ‘Sadakatsiz’de rol alan Burak Sergen, bir ay önce evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Koronavirüse yakalandığı tespit edilen oyuncu uzun zamandır yoğun bakımda tedavi altındaydı. Ünlü oyuncu koronavirüsü atlattı.

''45 GÜN SONRA GÜN YÜZÜNE ÇIKIYORUM''

Bugün taburcu olan Sergen hastane çıkışı ''45 gün sonra ilk defa gün yüzüne çıkıyorum. Yendiğime çok mutluyum bu hastalığı. Berbat bir şey ve çok ciddiye alınması gereken bir şey” açıklamasını yaptı.

Burak Sergen’in doktoru ise “Evde rehabilitasyon süremiz olacak. Tabi kontrol ve takiplerim devam edecek. Biz yine hastamızı evine sağlıklı bir şekilde uğurlamaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

 

Burak Sergen koronavirüsü yendi! Tedavi gördüğü hastaneden taburcu oldu ile ilgili etiketler burak sergen Sadakatsiz
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.