Burak Sergen ile eşi Nihan Ünsal boşandı! İşte boşanmanın koşulları

Burak Sergen ve eşinden kötü haber! 2021'de evlendiği Nihan Ünsal ile evliliğini noktaladı. Ünlü oyuncu, eşinin kendisine ihanet ettiğini iddia etmişti. İşte habere ilişkin detaylar...

Burak Sergen ve eşi, 2021'in mart ayında koronavirüse yakalanmış ve uzun süre hastanede tedavi görmüştü. Zor günleri atlattıktan sonra ünlü oyuncu, sevgilisi Nihan Ünsal ile aynı yılın haziran ayında evlenmişti.

BOŞANMA DAVASI AÇMIŞTI

Ancak Burak Sergen, üç ay sonra aldatıldığını iddia ederek boşanma davası açmıştı. Kısa süre içerisinde de Ünsal'ın, İzmirli iş adamı Özer Kocer ile fotoğrafları basına yansımıştı.

Çekişmeli süren boşanma davası sonuçlandı. Burak Sergen’in avukatı yaptığı açıklamada 'Müvekkilim Burak Sergen ile eski eşi Nihan Ünal arasında süregelen boşanma davası tarafların boşanması kararı ile sonuçlanmıştır. Kamuoyuna duyurulur' ifadelerine yer verdi.

Burak Sergen ile eşi Nihan Ünsal boşandı! İşte boşanmanın koşulları ile ilgili etiketler Burak Sergen İhanet
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.