Burak Özçivit'ten kendisine "Kulağımın kılı kadar değeri yok" diyen Serdar Gökhan'a fotoğraflı gönderme

Serdar Gökhan, Nurgül Yeşilçay, Burak Özçivit ve Azra Akın gibi isimlerin katıldığı 14'üncü Uluslararası Taşkent Film Festivali’nde Türk oyuncular arasında kriz çıkmıştı. Serdar Gökhan, kendisine ayrıcalık tanındığı iddi edilen Burak Öçzivit hakkında zehir zemberek açıklamalarda bulunmuş ve "Kulağımın kılı kadar değeri yok" ifadelerini kullanmıştı. Burak Özçivit, Serdar Gökhan'ın açıklamalarına sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla göndermede bulundu.

Özbekistan'da gerçekleşen 14'üncü Uluslararası Taşkent Film Festivali’ne katılan Burak Özçivit ve Nurgül Yeşilçay'a gösterilen özel ilgi ve ayrıcalık, usta oyuncu Serdar Gökhan'ı kızdırmıştı. 14'üncü Uluslararası Taşkent Film Festivali’nde sahneye çıkan Serdar Gökhan, ''Bazı sanatçı arkadaşlarımız bizden ayrı değerlendiriliyor. Kendilerini başka dünyada gören bazı sanatçı arkadaşlarımız var. Nurgül Hanım kusura bakmasın. Sizden ricam sanatçıya görünüşüyle bakmayın. Karakteriyle kazanır sanatçı. Anlatabiliyor muyum? Teşekkür ederim. Kusura bakmayın, biz salonu terk ediyoruz.'' açıklamasını yapmıştı. Usta oyuncunun bu sözleri 'Burak Özçivit'i kıskanıyor' şeklinde değerlendirilmişti. 

BURAK ÖZÇİVİT'E AĞIR SÖZLER

Sahneyi terk eden Sedar Gökhan, hakkında çıkan ''Burak Özçivit'i kıskanıyor'' iddiaları karşısında Tv8 ekranlarında yaynlanan '2. Sayfa' programına telefonla bağlanarak yanıt vermişti. Gökhan, genç meslektaşı Burak Özçivit için ''Laflar üretildi, ben kıskanıyormuşum... Ben onun neyini kıskanayım. Kulağımın kılı kadar benim üzerimde bir etkisi yok. Kıskanılacak neleri var da kıskanacağım. O tiplerle de işim olmaz. Önce okulda oyunculuk öğrensin de sahneye çıksın. İki kaş çatmakla oyuncu olunmuyor.'' gibi ifadeler kullanmıştı.

BURAK ÖZÇİVİT'TEN KAHKAHALI PAYLAŞIM

Serdar Gökhan'ın açıklamaları sonrası gözlerin çevrildiği Burak Özçivit'ten yanıt niteliğinide bir paylaşım geldi. Setteki arkadaşlarıyla birlikte kahkaha attığı fotoğrafını Instagram hesabından paylaşıp altına "Gülüyoruz hem de" notunu düşen Özçivit'in bu paylaşımı Serdar Gökhan'a gönderme olarak yorumlandı. Fotoğrafı görenler, Burak Özçivit'in kendisine ateş püsküren Serdar Gökhan'ın sözlerine güldüğünü düşündü.

serdar gökhan - burak özçivit

 

Burak Özçivit'ten kendisine "Kulağımın kılı kadar değeri yok" diyen Serdar Gökhan'a fotoğraflı gönderme ile ilgili etiketler Burak Özçivit Taşkent Film Festivali serdar gokhan
GÜNÜN VİDEOSU

Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn, önce tehdit edildi sonra darp edildi!

Zor günler geçiren 1.'lig ekiplerinden Sakaryaspor’un kulüp Başkanı Gökhan İn saldırıya uğradı. Alacak verecek meselesi yüzünden olduğu iddia edilen tartışmada Gökhan İn'in saldırıya uğradığı anlar kameraya yansıdı.