Burak Özçivit'le yakından ilgilenen Victoria Bonya bakın neye isyan etti!

Sosyal medyadan Burak Özçivit'in fotoğraflarına yorum yapan ve bunun üzerine yakışıklı oyuncu tarafından engellenen Rus model Victoria Bonya, "Böylesine çılgınca bir tepki almamıştım" dedi.

İranlı model Mahlagha Jaberi'den sonra, Burak Özçivit'in fotoğraflarına yorum yağdıran Rus model Victoria Bonya konuştu.

"İNSANLAR NEDEN BU KADAR UMURSUYOR?"

Ünlü çiftin fanları, "Artık o Fahriye ile evli peşini bırak" şeklinde yorumlar yağdırdı. Ünlü model ise, "Bu aktör için yorum yaptığımda insanlar neden bu kadar umursuyor? Çok acayip" diyerek kendisini savundu.

burak-ozcivit-i-taciz-eden-rus-model-hayatimda-biri-var--10112856

"BÖYLESİNE ÇILGINCA BİR TEPKİ ALMADIM"

Bonya daha ayrıntılı bir açıklama yaparak şunları söyledi: "Bugün Türk medyasından Burak Özçivit hakkında çok fazla yorum aldım. Instagram kullanmaya başladığımdan beri yüzlerce insana yorum yaptım. Ama bugünkü gibi çılgınca bir tepki almadım.

1683969_27e197920e1f0613a0193415dd733c08_640x640

"HAYATIMDA BİRİ VAR"

Hayatımda biri var ve mutluyum. Lütfen benim ismimi kullanmayın ve ortada hiçbir şey yokken bunu büyük bir problem haline getirmeyin."

Burak Özçivit'le yakından ilgilenen Victoria Bonya bakın neye isyan etti! ile ilgili etiketler Burak Özçivit Fahriye Evcen Instagram rus model victoria bonya
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.