Burak Özçivit yakınlarına dert yanmaya başladı!

Oynadığı son iki film de gişede başarıyı yakalamayınca büyük maddi zarara uğradığını söyleyen Burak Özçivit, yakın çevresine dert yanmaya başladı.

Burak Özçivit, son olarak şarkıcı Murat Boz ile ‘Kardeşim Benim 2' filmi için kamera karşısına geçmişti. Büyük emeklerle çekilen filmden istediği başarıyı elde edemeyen Burak Özçivit, önceki hafta vizyona giren ve ortak yapımcılığını üstlendiği ‘Can Feda' ile de başarısız olunca ciddi şekilde maddi zarara uğradı.

"1-2 SENEYE ANCA TOPARLARIM"

Sözcü'de yer alan habere göre Özçivit’in büyük umutlarla yapımcılığını üstlendiği ve başrolünde oynadığı ‘Can Feda’ filmi beklenen ilgiyi görmedi. Magazin kulislerinde konuşulan iddiaya göre Burak Özçivit’in yakın çevresine, “Bu film beni çok yıprattı, yaklaşık olarak 13 milyon TL zarar ettim, bir iki seneye kendimi anca toparlarım” dediği öğrenildi.

 Can Feda, Almanya galalarında yaşadığı sorunlarla da gündeme gelmiş, sinema eleştirmenleri ise filme yönelik, “İki yakışıklı oyuncu bir araya getirildi mi gişe rekorları kırılacak sanılıyor. Oysa öyle bir durum yok” eleştirilerinde bulunmuştu. Bilindiği üzere filmde başrolü Burak Özçivit’le Kerem Bürsin paylaşmıştı.

 

Burak Özçivit yakınlarına dert yanmaya başladı! ile ilgili etiketler Burak Özçivit Fahriye Evcen gişe
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.