Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in düğün tarihi ve yeri belli oldu!

Burak Özçivit ile Fahriye Evcen, geçtiğimiz ay Evcen'in ailesinin yaşadığı Almanya'da nişanlanmıştı. Bir süredir evlilik için hazırlık yapan çift, nikah tarihini 29 Haziran olarak kararlaştırdı.

Evliliğe adım adım yaklaştılar! Ünlü oyuncular Burak Özçivit ile Fahriye Evcen, geçtiğimiz ay Evcen'in ailesinin yaşadığı Almanya'da nişanlanmıştı. Bir süredir evlilik için hazırlık yapan çift, nikah tarihini 29 Haziran olarak kararlaştırdı. Özçivit ile Evcen, düğünlerini de yakın bir arkadaşlarının Boğaz'daki yalısında yapacak.

Özçivit, kendisi için Maslak’taki bir otelde doğum günü partisi düzenleyen sevgilisine evlenme teklif etmişti.

ÖNÜNDE DİZ ÇÖKTÜP EVLENME TEKLİFİ ETMİŞTİ

Parti sürerken sevgilisinin önünde diz çöken ve içinde tektaş bulunan kadife kutuyu uzatan Özçivit’in jesti, davetlilerin ıslıkları ve alkışlarıyla karşılanmıştı. Evcen de birçok ünlünün huzurunda bu romantik teklife “evet” demişti.

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in düğün tarihi ve yeri belli oldu! ile ilgili etiketler Fahriye Evcen Burak Özçivit evleniyorlar nerede ne zaman
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.