Burak Özçivit, Katar'daki etkinliğin gelirini depremzedelere bağışladı

Ülkeyi yasa boğan deprem felaketinde yaraları sarmak için 15 Şubat Çarşamba akşamı gerçekleşen 'Türkiye Tek Yürek' ortak yayınında oyuncu Burak Özçivit de bağış toplamıştı. Burak Özçivit, binlerce vatandaşımızın hayatını kaybettiği depremlerin ardından takdir toplayan bir harekete daha imza attı.

Tüm Türkiye, asrın felaketinin yaralarını sarmaya çalışıyor. ATV'de yayınlanan Kuruluş Osman dizisinin başrol oyuncusu Burak Özçivit de asrın felaketinin ardından 'Türkiye Tek Yürek' kampanyasına katılıp milyonları bağış yapmaları için çağrıda bulunmuştu.

burak özçivit

ETKİNLİĞİN GELİRİNİ DEPREMZEDELERE BAĞIŞLADI

Ünlü oyuncu, daha önceden organize edilmiş bir etkinliğe katılmak için önceki gün Katar'a gitti. Özçivit'in katıldığı etkinliğin tüm biletini depremzedelere bağışladı. Davetten elde ettiği gelirin tamamını depremzedelere bağışlayan oyuncunun bu hareketi alkış topladı.

 Ocak ayında ikinci kez babalık heyecanı yaşayan Burak Özçivit, geçtiğimiz günlerde de 2017 yılında nikah masasına oturduğu eşi Fahriye Evcen'le birlikte depremzedeler için YouTube'da canlı yayın yapıp, bağış toplamıştı.

Burak Özçivit, Katar'daki etkinliğin gelirini depremzedelere bağışladı - Resim : 3

Burak Özçivit, Katar'daki etkinliğin gelirini depremzedelere bağışladı ile ilgili etiketler Burak Özçivit deprem Katar
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.