Burak İnce'nin vedası muhteşem oldu... Altınordu'dan Arminia Bielefeld'e

Altınordu'nun 500 bin euroya Bundesliga ekibi Arminia Bielefeld'e sattığı 17 yaşındaki forvet Burak İnce, İzmir ekibine müthiş bir galibiyetle veda etti. 0-2 geriye düştükleri Kocaelispor maçını Burak'ın golüyle 3-2 kazanan Altınordu, çok ihtiyaç duyduğu 3 puana uzanırken Burak da son maçına çıktı.

Spor Toto 1. Lig'de düşme hattında yer alan Altınordu, 17. haftada Kocaelispor'u 0-2 geriye düştüğü maçta 3-2 mağlup etmeyi başardı. İzmir ekibine 3 puanı getiren golü 17'lik Burak İnce attı..

Altınordu'nun altyapısından yetiştirip vitrine çıkardığı Burak İnce takımına gol ve zaferle veda etti. İzmir ekibinin Bundesliga ekibi Arminia Bielefeld'e sattığı genç orta saha oyuncusu yuvasında son maçına çıktı. Mücadeleye 11'de başlayan 17 yaşındaki futbolcu galibiyetin baş mimarı oldu.

Altınordu'yu 3-2 öne geçiren golü kaydeden Burak, 83. dakikada da penaltı yaptırdı. Ancak Recep penaltı atışından yararlanamadı. Karşılaşmanın 87'nci dakikasında yerini Yusuf Yalçın'a bırakan Burak, 90 dakika sonunda duygusal anlar yaşadı. Takım arkadaşları Altınordu formasını son kez giyen Burak İnce'yi omuzlara alıp havaya attı. Arkadaşlarıyla 3-2'lik galibiyetin coşkusunu yaşayan Burak'ın Altınordu'ya vedası görkemli oldu. Burak İnce ocak ayından itibaren Arminia Bielefeld formasını giyecek.

Burak İnce'nin vedası muhteşem oldu... Altınordu'dan Arminia Bielefeld'e

BURAK'TAN DUYGUSAL SÖZLER

Burak İnce, Instagram hesabından duygusal açıklamalarda bulundu. Burak, paylaşımında, "12 yaşında bir çocuk olarak katıldığım bu aileden şimdi bir genç olarak ayrılıyorum. Müthiş anılarım ve çok değerli tecrübelerim oldu. Bugün çok sevdiğim kulübümle son maçımı böyle bir zaferle anlamlandırdığım için çok mutluyum, duyguluyum. Şimdi çocukken kurduğum hayallerimi gerçekleştirmek için veda vakti. Her şey için teşekkürler" ifadelerini kullandı.

HÜSEYİN EROĞLU: ÇOK İNANÇLIYDIK

Kocaelispor maçında muhteşem bir geri dönüşe imza atan Altınordu'da teknik direktör Hüseyin Eroğlu çok değerli 3 puanı hanelerine yazdırdıklarını söyledi. Burak'ı Bundesliga'ya gönderdikleri için ayrıca bir mutluluk yaşadıklarına değinen Eroğlu, şunları söyledi:

"Burak İnce'ye ayrı bir parantez açmak istiyorum. Burak son maçını oynadı ve iyi de oynadı. O'nu Bundesliga'ya gönderdiğimiz için mutluyuz. Bence bu Türkiye için, ülke futbolu için çok iyi bir habe. Ben15 yaşında Burak'a inanıp oynattığımda belki o da buna inanmıyordu ama doğru zamanda onu oynattık. Burak'ın önümüzdeki süreçte başarılı olacağına inanıyorum"

“Devre arasında en az 3 oyuncu kadromuza katmayı düşünüyoruz. Devre arasında oyuncu bulmak kolay değil. Bize uyum sağlayacak ve gelişimini devem ettirecek oyuncular alacağız. Savunma, orta saha ve forvet transferi yapmayı düşünüyoruz."

Burak İnce'nin vedası muhteşem oldu... Altınordu'dan Arminia Bielefeld'e ile ilgili etiketler Altınordu Bundesliga Burak İnce hüseyin eroğlu Arminia Bielefeld
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.