Burak Hakkı Yunan aşkı için yeminini bozdu!

Sema Şimşek'ten sonra evliliğe tövbe eden Burak Hakkı, yemini bozmuş durumda. "Bir daha evlenirsem Sema ile evlenirim" diyen ünlü oyuncu Yunan aşkı Hara Pappa ile söz yaptı.

Burak Hakkı Yunanistan'da bulduğu aşkı ile nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Manken Sema Şimşek'le 10 yıllık evliliğini bitiren ve bu evlilikten Rüzgar adında bir oğlu olan Hakkı'ya Yunan sevgilisi yeminini bozdurdu. Boşandıktan sonra "Bir daha evlenirsem eski eşim Sema ile evlenirim" diyen ünlü oyuncuyu sözünden Yunan aşkı Hara Pappa döndürdü.

erwtwerwtr

KESENİN AĞZINI AÇTI

Son 4 yılda DJ Lia Papadakis ve sunucu Konstantina Spyropoulou olmak üzere 2 ayrı Yuınan güzelle aşk yaşayan Burak Hakı, Mart ayından bu yanan Pappa ile mutlu bir aşk yaşıyor. Mutluluğu Yunan güzelde bulanan ünlü oyuncu geçtiğimiz günlerde sevgilisine evlilik teklifinde bulundu. Hara Pappa'dan 'evet' cevabı alan Burak Hakkı, 2 aylık aşkına tektaş yüzüğü takıp evlilik yolunda ilk adımı atmış oldu.

werwertwer

BURAK HAKKI'DAN EVLİLİK KARARI

Sevgilisi için kesenin ağzını açan Burak Hakkı, pırlanta yüzüğe 50 bin lira ödedi. Yunan aşkının ayaklarını yerden kesen ünlü oyuncu, dünya evine girmek için gün saymaya koyulurken aşkına aldığı tektaşı da Instagram'da paylaşıp mutluluğunu herkese ilan etti.

DÜĞÜN YUNANİSTAN'DA OLACAK

Yunan model ile aşk yaşayan ve evlilik yolunda ilk adımı atan Burak Hakkı'nın düğün hazırlıklarına başladığın bildirildi. Ekranların fenomen dizisi 'Diriliş'te rol alan Burak Hakkı, düğününü bu yaz Yunanistan'da yapmayı planlıyor. Bura Hakkı ile Yunan sevgilisinin düğününe dostluğunu sürdürdüğü eski eşi Sema Şimşek de davetli olacak.

wertwertwrw

DÜĞÜNDE ESKİ EŞİ DE OLACAK

Yunan model Hara Pappa ile kısa sürede nikah masasına oturma kararı alarak herkesi şaşırtan Burak Hakkı'nın düğün hazırlıklarına başladığı öğrenildi. Hayatını Komşu'da sürdüren 44 yaşındaki oyuncu, düğünü yaz sonunda Yunanistan'da yapmayı planlıyor. Burak Hakkı ile Yunan sevgilisinin düğününe dostluğunu sürdürdüğü eski eşi Sema Şimşek de davetli olacak.

Burak Hakkı Yunan aşkı için yeminini bozdu! ile ilgili etiketler Sema Şimşek evlilik burak hakkı yunan aşkı hara pappa yeminini bozdu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.