Burak Elmas: Gedson Fernandes'i isteseydik alırdık...

Burak Elmas: "Menajerinin bize ulaşmasına gerek yok. Biz istersek menajerine ulaşırız. Gedson taraftarın çok sevdiği genç bir yıldız adayı. Bu kadro ve planlamasında hızlı çözümlere yöneldik. Sınırsız yabancı hakkımız da yok. 22 Ocak 2022'te Benfica ile yazışma yaptık. 1,5 sezon için 1 milyon euroluk kira ücreti, 7,5 milyon euroluk satın alma opsiyonu istediler. Gedson'u isteseydik alırdık ama şu an önceliğimiz değil. Şu anda ilgimiz yok."

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Erick Pulgar transferini açıklayan Elmas, şunları söyledi:

"Takımın öncelikle eksikliklerinin giderilmesi gerekiyor. Yeni danışmanımız Luis Campos ile çalışıp eksiklerimizi belirledik."

"Transfer döneminde verilmesi gereken önemli kararlar oluyor. Mevcut bir yabancı hakkı var. Seneye 12 olacak. Luis Campos ve Domenec Torrent ile gece, gündüz toplantı yaptık. Galatasaray'ın ligde kabul edemeyeceği sıradayız. Katkı için takviyeler yapmak istiyoruz"

"Erick Pulgar'ı bedelsiz olarak sezon sonuna kadar kiraladık."

Mustafa Muhammed, Afrika Uluslar Kupası'nda, Mbaye Diagne'nin sakatlığı var. Ligi ve Galatasaray'ı bilen bir forvet arıyorduk. Gomis'in yeri gitiğinden beri doldurulamadı. 5-6 isimle görüştük. Planları da riske etmeyecek bir isim almak istedik."

"Gelecek sezon planlarının %50'si hazır. Gomis çok istekliydi. Galatasaray'da bitmemiş bir işinin olduğunu söyledi. Sevilen bir oyuncu, kariyerindeki en olgunlaştığı zamanda takıma katmayı uygun gördük."

"GEDSON'U İSTESEYDİK ALIRDIK"

"Menajerinin bize ulaşmasına gerek yok. Biz istersek menajerine ulaşırız. Gedson taraftarın çok sevdiği genç bir yıldız adayı. Bu kadro ve planlamasında hızlı çözümlere yöneldik. Sınırsız yabancı hakkımız da yok."

"22 Ocak 2022'te Benfica ile yazışma yaptık. 1,5 sezon için 1 milyon euroluk kira ücreti, 7,5 milyon euroluk satın alma opsiyonu istediler. Gedson'u isteseydik alırdık ama şu an önceliğimiz değil. Şu anda ilgimiz yok."

"Sosyal medyada taraftarın duygularıyla oynayan bir takım odaklar var. Bunların birçoğunu mahkemeye verdik. Televizyonlarda da hadsiz yorumlar var, bugün itibariyle onlara da savaş açıyoruz. Reyting için Galatasaray'ın adını ağızlarına alamayacaklar."

Burak Elmas: Gedson Fernandes'i isteseydik alırdık... ile ilgili etiketler Galatasaray burak elmas Erick Pulgar Gedson Fernandes
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.