Burak Deniz ve Nilperi Şahinkaya davasında karar çıktı

Geçen sene Adana Film Festivali'nde meslektaşı Nilperi Şahinkaya ve sevgilisine hakaret ederek darbettiği iddiasıyla yargılanan ünlü oyuncu Burak Deniz hakkında karar çıktı.

Geçen yıl dizisinin çekimleri için Adana’da olan Burak Deniz, gittiği otelde Nilperi Şahinkaya ve erkek arkadaşına hakaret ettikten sonra tartışma yaşanmış ve konu mahkemeye taşınmıştı. Şahinkaya, Burak Deniz’in özrünü kabul etmeyerek oyuncu hakkında şikayetçi oldu. 

BURAK DENİZ BERAAT ETTİ!

Mahkemenin gerekçeli kararında Burak Deniz’in Necmi Deniz Akıncı'ya karşı üzerine atılı "Basit Yaralamaya Teşebbüs" suçundan TCK'nın 86/2, 35/2, 53 maddeleri gereğince cezalandırılması talebiyle açılan kamu davasının yapılan yargılamasında yüklenen fiilin kanunda suç olarak tanımlanmamış olması nedeniyle beraatine karar verildiği belirtildi. Burak Deniz’in Nilperi Şahinkaya ve Necmi Deniz Akıncı'ya yönelik tehdit ve hakaret suçlamalarından da TCK'nın 125/1-4, 106/1, 53 maddeleri gereğince cezalandırılması talebiyle açılan kamu davasının da sanığın atılı suçları işlediğinin sabit olmaması nedeniyle beraat ettiği ifade edildi.

Gerekçeli kararda ayrıca Nilperi Şahinkaya ve Necmi Deniz Akıncı‘nın itiraz etmesi halinde mahkeme duruşma açılacağı, sanık Burak Deniz tarafından itiraz edildiğinde ise  1/4 oranındaki indirimin yapılmayacağı, genel hükümlere göre yargılamanın devam olunacağı, itiraz üzerine duruşma açılırsa duruşmadan önce itirazdan vazgeçilmesi halinde itiraz edilmemiş sayılacağının belirtilmesi ise dikkat çekti.

Burak Deniz ve Nilperi Şahinkaya davasında karar çıktı ile ilgili etiketler Burak Deniz Nilperi Şahinkaya
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.