Deneyimli sunucunun yeni adresi açıklandı

Uzun yıllar CNN Türk ekranlarında hava durumu sunan Bünyamin Sürmeli, Haber global ile anlaştı. Sürmeli'nin hava durumu sunuculuğunun yanı sıra belgeseller ve özel projelere imza atacağı açıklandı.

 CNN Türk'te 21 yıl boyunca hava durumu sunan ve bir süre önce ayrılan Bünyamin Sürmeli'nin yeni adresi belli oldu. Deneyimli sunucu Haber Global ile anlaştı.

Haber Global'den bugün yapılan açıklamada, "Türkiye'de hava durumu denince akla gelen ilk isim olan Bünyamin Sürmeli; hava durumu ile ilgili son gelişmeler, özel belgeseller ve projeleriyle artık Haber Global ekranlarında olacak" ifadelerine yer verildi.

Deneyimli sunucunun yeni adresi açıklandı

SOSYAL MEDYADA ESPRİLİ GÖNDERME

Bünyamin Sürmeli'nin Haber Global ile anlaştığını sosyal medyadan duyuran Tuba Atav, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Ne yağmur ne fırtına ne de kar bizi korkutur artık. Havayı koklayan adam Haber Global'de. İmzayı attık renklerimize kattık” dedi.

Atav'ın paylaşımına yorum yapan Meteoroloji Mühendisi Hüseyin Öztel ise şunları söyledi:
“Tebrik ederim Tuba hanım, böyle bir transfer 21 yılda bir olur”

 tebrik ederim Tuba hanım, böyle bir transfer 21 yılda bir olur

— Hüseyin Öztel (@huseyinoztel) February 9, 2021

Deneyimli sunucunun yeni adresi açıklandı ile ilgili etiketler CNN Türk Haber Global Bünyamin Sürmeli
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.