"Bunu Araplara nasıl kaptırdık?!" Kupa finalinde kaybeden oyuncuya saha kenarında kırbaçla saldırdı

Gün geçmiyor ki Türk futbolu, dünyaya kendini bir başka utanç konusuyla duyurmasın. Başkanın sahaya inerek hakeme yumruk atması, bir başka başkanın sahaya inip takımı sahadan çekmesi, holiganların futbolcularla tekme tokat kavga etmesi derken bir hayli skandala imza atan Türk futbolu, ilginç bir olayı Suudi Arabistan'a kaptırmış durumda!...

Dünya futboluna damga vuracak skandallarıyla ünlü Türk futbolu, son dönemde bu alanda adından sıkça söz ettiriyordu. Ancak Türk futbolunun tahtını sallayarak skandal bir olay Suudi Arabistan'da yaşandı.

FUTBOLCUYA KIRBAÇ CEZASI!

Suudi Arabistan Süper Kupası'nda Jorge Jesus'un Al Hilal'i, Al Ittihad'ı 4-1 yendi.

Maçın ardından Al Ittihad'lı futbolcu Abderrazak Hamdallah'a kırbaçla saldırı yapıldı. Faslı oyuncu tribüne doğru su fırlatınca tribünde bulunan bir taraftar elindeki kırbaçla oyuncuya saldırdı.

Bu görüntüler sosyal medyada tıklanma rekorları kırdı. İşte o anlar:

"Bunu Araplara nasıl kaptırdık?!" Kupa finalinde kaybeden oyuncuya saha kenarında kırbaçla saldırdı ile ilgili etiketler Suudi Arabistan
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.