Bunları insanlara yedireceklerdi! 12 kesilmiş eşek, 6 at... Görüntüler mide bulandırdı...

Adana Yüreğir'de Zabıta ekipleri 12 kesilmiş eşek, kesilmemiş 2 eşek ve 6 at ele geçirdi. Mide bulandıran o skandal kameralara kaydedildi.

Edinilen bilgiye göre, olay, Bahçelievler Mahallesinde meydana geldi. Yüreğir Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne Bahçelievler Mahallesinde eşek kesildiği ve etinin satılacağı ihbarı geldi.

Bunları insanlara yedireceklerdi! 12 kesilmiş eşek, 6 at... Görüntüler mide bulandırdı...

İhbar üzerine harekete geçen zabıta ekibi adrese baskın yaptı. Yapılan baskında 12 kesilmiş eşek, kesilmemiş 2 eşek ve 6 at ele geçirildi.

Bunları insanlara yedireceklerdi! 12 kesilmiş eşek, 6 at... Görüntüler mide bulandırdı... - Resim : 2

Olayla ilgili eşekleri kestiği öne sürülen iki şüpheli gözaltına alındı. Kesilen eşekler iş makinalarıyla tanışıp gömülerek yok edildi. Kesilmeden kurtarılan at ve eşekler ise barınağa teslim edildi. Kesim yerinde çok miktarda kemik olduğu da görüldü.

Bunları insanlara yedireceklerdi! 12 kesilmiş eşek, 6 at... Görüntüler mide bulandırdı... - Resim : 3

 

 

Bunları insanlara yedireceklerdi! 12 kesilmiş eşek, 6 at... Görüntüler mide bulandırdı... ile ilgili etiketler Adana Yüreğir

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.