Bunlara halen inanan var mı? Tuluhan Tekelioğlu sahte ünlü hesabı alıntıladı

Ünlüler adına sahte hesap açan ve bunu istismar aracı olarak kullanan kişilerin oltasına bu kez Gazeteci-yazar Tuluhan Tekelioğlu takıldı. Tuluhan Tekelioğllu, Erkan Petekkaya adına açılan sahte hesabı gerçek sanarak "3 yıl önce @tele1comtr'deki yayınımda bana söylediklerinizi hatırladım. 'Gezi ile ilgili tek bir soru sorarsanız, yayını terk ederim' demiştiniz. O gün Gezi’nin yıldönümüydü." ifadelerini kullandı. Sahte hesabı alıntılayan Tekelioğlu'na Erkan Petekkaya'dan sert tepki geldi.

Sosyal paylaşım sitesi Twitter'da aralarında Prof. Dr. İlber Ortaylı, sunucu Meltem Cumbul, sanatçı Nil Karaibrahimgil, oyuncu Bergüzel Korel ve Erkan Petekkaya gibi isimlerin de olduğu birçok ünlü adına açılmış sahte hesaplardan yapılan siyasi paylaşımlar gerçek sanılarak alıntılanıyor. Son olarak bu sahte paylaşımlara inananlardan birisi de Gazeteci-yazar Tuluhan Tekelioğlu oldu.

Oyuncu Erkan Petekkaya adına açılan sahte hesaptanpaylaşılan bir tweeti gerçek zannedip kendi hesabından alıntılayan Tekelioğlu "3 yıl önce @tele1comtr'deki yayınımda bana söylediklerinizi hatırladım. 'Gezi ile ilgili tek bir soru sorarsanız, yayını terk ederim' demiştiniz. O gün Gezi’nin yıldönümüydü. Neyse ki Mehmet Aslantuğ sizden daha yürekli çıktı. Sorularımı o yanıtladı. Söylediklerinize de şahittir." ifadelerini kullandı.

Bunlara halen inanan var mı? Tuluhan Tekelioğlu sahte ünlü hesabı alıntıladı

ERKEN PETEKKAYA'DAN AÇIKLAMA

Oyuncu Erkan Petekkaya, adına açılan sahte Twitter hesabı ile ilgili yasal süreç başlatacağını duyurdu. Petekkaya, Instagram hesabından yaptığı açıklamada Twitter hesabının olmadığını belirterek şunları söyledi: “Sosyal mecralarda ismimi kullanıp şahsım tarafından atılmış gibi gösterilen tweetler bana ait değildir. Herhangi bir twitter hesabım yoktur. Adıma açılan sahte profillere itibar etmeyiniz. Konuyla ilgili yasal süreç başlatılacaktır… Kamuoyunun bilgisine…”

Bunlara halen inanan var mı? Tuluhan Tekelioğlu sahte ünlü hesabı alıntıladı

Bunlara halen inanan var mı? Tuluhan Tekelioğlu sahte ünlü hesabı alıntıladı ile ilgili etiketler Erkan Petekkaya Tuluhan Tekelioğlu Twitter
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.