Bunalıma giren genç balkondan atladı! Tüyler ürperten anlar kamerada

Sinop’un Ayancık ilçesinde bunalıma giren bir genç balkona çıkarak demirlere asıldı. Balkonda anne ve babası olduğu tahmin edilen iki kişiyle konuşurken aşağı atlayan genç ağır şekilde yaralandı. O anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile görüntülendi.

Sinop'un Ayancık ilçesindeki Çıvgın Caddesi üzerinde bir binada, bunalıma girdiği iddia edilen bir genç intihara kalkıştı.

T.Ü. adlı genç, evlerinin 4. katındaki balkonundan kendini aşağı sarkıttı. Çevredekilerin olay anında yaptığı ihbar üzerine sağlık ekipleri olay yerinde hazır bekledi.

Balkonda anne ve babası olduğu tahmin edilen iki kişi ile konuştuktan sonra aşağı atlayarak ağır yaralanan T.Ü. olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Sinop Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. O anlar çevredekiler tarafından kaydedildi.

İHA

Bunalıma giren genç balkondan atladı! Tüyler ürperten anlar kamerada ile ilgili etiketler Sinop Ayancık İntihar aşağı atladı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.