Bülent Uygun, Katar'dan ayrıldı!

Teknik direktörlük kariyerine Katar’ın Al Gharafa ekibinde devam eden Bülent Uygun görevinden ayrıldığını açıkladı. Kendisine ait sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Uygun, tüm oyuncularına teşekkür etti.

Ajansspor'a göre Bülent Uygun yaptığı açıklama şu şekilde;

“1 Ocak 2018 tarihinde Al Gharafa futbol takımında başladığım teknik direktörlük görevini bugün itibarı ile tamamlamış bulunmaktayım. Ben ve ekibim bu kısa ama zorlu süreci, ligde, Katar Kupası’nda, Emir Kupası’nda ve özellikle Asya Şampiyonlar Ligi’nde aldığımız mükemmel sonuçlarla çok başarılı bir şekilde ligi 4.bitirerek tamamladık.

Ortadoğu’nun incisi olan bu güzel ülke bizlere çok güzel tecrübeler kattı. İnsanlarını tanımak onların mütevazı duruşunu, saygınlığı ve Türk insanlarına karşı olan sevgisini birebir yaşamak mükemmeldi.
Ligin ilk devresinde sadece 2 galibiyeti olan ve kümede kalma mücadelesi veren Al Gharafa takımı ligin 2. devresinde 11 maçta 8 galibiyet ile 24 puan toplayarak ligi 4. sırada bitirerek ve önümüzdeki sezon Asya Şampiyonlar Ligi’ne katılma hakkı kazanan takımımın futbolcuları da aynı derecede övgüyü hak etmişlerdir. Tüm oyuncularıma teşekkürlerimi bildiririm.

Ocak ayında göreve geldikten hemen sonra Şampiyonlar Ligi Play-Off maçında Özbekistan'ın Pakhtakor takımını eleyerek guruplara kalarak ve 8 puan toplamıştık. Katar Kupası ve Emir Kupası’nda yarı final oynama başarısı göstererek görevimizi layıkıyla yerine getirdik. Yeni sezonda Al Gharafa takımına Asya Kupası’nda ve ligde başarılar dilerim.”

Bülent Uygun, Katar'dan ayrıldı! ile ilgili etiketler Bülent Uygun Katar
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.