Bülent Uygun: Galatasaray'dan puan alacağız

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Galatasaray’ın şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olduğunu belirterek, “Rizespor ruhuna yakışan mücadelemizi inşallah sahada göstererek oradan puanla dönmek istiyoruz” dedi.

Çaykur Rizespor'un başında çıktığı ilk maçta Hatayspor'u 1-0 mağlup eden ve Karadeniz ekibinin 9 maçlık 3 puan hasretine son veren teknik direktör Bülent Uygun'u cuma günü Galatasaray deplasmanı bekliyor...

Tecrübeli çalıştırıcı Geçen hafta aldıkları galibiyetin hem şehir hem de takım için moral olduğunu ifade ederek, "Galatasaray şampiyonluğun en büyük adaylarından biri. Çok kaliteli oyunculara sahip. Falcao gibi Mustafa gibi forvet ayaklarıyla birlikte Emre Kılıç ve Emre Akbaba gibi bir çok yetenekli futbolculara sahip. Takımın iyi taraflarını antrenmanda analiz yaptık. Kendi sistemimizi, oyun anlayışımızı Rizespor ruhuna yakışan mücadelemizi inşallah sahada göstererek oradan puanla dönmek istiyoruz. Allah’ın izniyle de bunu başarırız” dedi.

Bülent Uygun: Galatasaray'dan puan alacağız

Çok zor ve meşakkatli bir yolları olduğunu kaydeden Uygun, şunları söyledi:

"Kalan maçlarda oyuncularımızın kalbine, yüreğine ve de ayaklarına ihtiyacımız var. Şampiyonluğa oynayan takımların kazandığı veya kaybetmesiyle alakalı puanlar artar veya düşer. Düşmeye ise alt sıradaki takımların birbirleriyle oynadıkları maçlarla genelde zaten sonuçları ligde kalacak takımların belirleyicileri olur. Bizim de kendimize hedef olarak seçtiğimiz puan yaklaşık 48-49 puanları hedef olarak seçtik. Bu puanı en az almamız gerek puan olduğunu düşünüyoruz. Ama 41 puanın bu ligde kalıcı olacağını öngörü olarak da söyleyebilirim. Ortada gerçekler var. Gerçekleri görmemek olmaz. Bu gerçeklerle birlikte biz kendimizin iyi yönlerini, rakibimizin hem iyi yönlerini hem kötü yönlerini, kendi kötü yönlerimizi geliştirerek iyiye çevirmemizi gerektiren bir ortamdayız. Bizim avantajlarımızın hepsini ben futbolcu kardeşlerime anlatıyorum. Bu zor süreci inşallah çalışarak üstesinden geleceğiz. Zor bir deplasmana gidiyoruz, buradan da arzuladığımız puanı alarak inşallah taraftarımızı mutlu edeceğiz."

İSLAM'IN LİDERİ ERDOĞAN

Rize'nin yerel televizyon kanalı ÇAY TV'de bir programa katılan Bülent Uygun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkındaki görüşlerini paylaştı:

"Sayın Cumhurbaşkanımıza Allah ömrümüzden ömür versin, ona sevgimizi anlatmamıza zaten gerek yok. Ben, 1993 yılında Fenerbahçe'ye geldiğimde gol krallığına giderken o zaman daha spor camiasından kimse yoktu. Sporcuların olmadığı bir ortamda ben şöyle dedim; Benim belediye başkanım Recep Tayyip Erdoğan beyefendidir diye beyanat verdim, sonra bütün gazeteler manşet yaptı. Sonraki süreçte de Beyefendi zaten belediye başkanı seçildi. Ziyarete gittim. Orada kendisine, 'Efendim bırakın belediye başkanlığını, siz bu ülkede başbakan olarak öyle hizmetler yapacaksınız ki dost düşman sizi ayakta alkışlayacak. Başbakanlığı da bırakın, İslam'ın lideri olarak mazlumun sesi olacaksınız, tüm dünyada İslam'ın lideri olarak Türkiye'nin İslam'ın hizmetkarı olacaksınız, biz de sizin yanınızda olacağız.' O zamandan bu yana ben Beyefendiyle çok görüşmedim, benim siyasetle işim olmaz."

"Bugün Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk mezarından kalksa, Atam Sayın Beyefendi'yi alnından öper. Çünkü onun ülkem için hayal ettiği, planladığı bütün projelere baktığımız zaman zaten onların hepsini görür ve takdirle karşılar. Yiğidi öldür hakkını ver derler. Beyefendi, ülke aşığı, İslam'ın hizmetkarı... Rizespor ile de ilgileniyor tabii. Biz de galip gelince tebrik etmek için kendisi sağ olsun, 'Rizesporumuza hoşgeldin, ben inanıyorum ki çocuklarla beraber Rizespor'u hak ettiği yere taşıyacaksınız' dedi Sayın Cumhurbaşkanımız. Sayın Beyefendi sadece Rize ile ilgilenmiyor, bütün ülkemizle ilgileniyor. Allah, Beyefendi'ye güç versin, canımızdan can versin."

Bülent Uygun: Galatasaray'dan puan alacağız ile ilgili etiketler Galatasaray Bülent Uygun Çaykur Rizespor
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.