Bülent Uygun: Baba ocağımıza hayırlı olsun

Bülent Uygun: "Maçı izleyenlerin futboldan keyif aldığını düşünüyorum. Taktiksel olarak, Galatasaray'ın bir önceki maçta 40'tan fazla orta yaptığını gördük. Bu maçta buna müsade etmedik. Rize bizden büyük bir galibiyet bekliyordu. Baba ocağımıza hayırlı olsun."

Memleketi Çaykur Rizespor'un başına geçtikten sonra 2'de yapan teknik direktör Bülent Uygun, Galatasaray zaferinin ardından "Maçı izleyenlerin futboldan keyif aldığını düşünüyorum. Taktiksel olarak, Galatasaray'ın bir önceki maçta 40'tan fazla orta yaptığını gördük. Bu maçta buna müsade etmedik. Rize bizden büyük bir galibiyet bekliyordu. Baba ocağımıza hayırlı olsun" dedi.

Futbolcularının verdikleri görevleri her anlamda yerine getirdiğini aktaran Uygun, "Onlara ayrıca teşekkür ediyorum. Kazandığımız 3 puandan dolayı mutluyuz. Daha önümüzde kazanmamız gereken birçok maç var. İnşallah Rizespor'u hak ettiği yere çıkartarak, sevenlerini mutlu edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal ise Bülent Uygun'la yakaladıkları uyuma dikkat çekti: "3 puana çok ihtiyacımız vardı, başardık! Hocamızla çok iyi bir uyum içerisindeyiz. Bülent Hoca çok iyi elektrik aldığımız bir hoca. Yerli hocalarla her şeyi konuşabiliyoruz. Espri yapabiliyoruz. Bülent Hoca hem takımı birleştirdi, hem yönetimi..."

Bülent Uygun: Baba ocağımıza hayırlı olsun ile ilgili etiketler Bülent Uygun Hasan Kartal Galatasaray Çaykur Rizespor
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.