Bülent Timurlenk: İdeal kadro yok, ideal oyun var

Bülent Timurlenk: "Virüs testi pozitif çıkanlar, karantinaya girip güçsüz düşenler ve sakatlar… Bu yüzden bu sezon teknik adamlar için ideal 11 yok, kazanmak için geliştirilmesi gereken ideal oyun var. Terim, son 3 haftada Belhanda, Arda, Falcao olmayınca farklı bir oyun öğretti takımına... "

Sabah gazetesi yazarı Bülent Timurlenk, Galatasaray-Hatayspor maç kritiğinde, teknik direktör Fatih Terim'im eldeki malzemeyle "ideal futbol"u oynatmayı başardığını yazdı. Koronavirüs vakaları ve sakatlıklar nedeniyle "ideal 11" kavramının değiştiğine vurgu yapan Timurlenk, şunları yazdı:

"Virüs testi pozitif çıkanlar, karantinaya girip güçsüz düşenler ve sakatlar… Bu yüzden bu sezon teknik adamlar için ideal 11 yok, kazanmak için geliştirilmesi gereken ideal oyun var. Galatasaray sezonun ilk iki haftasında başka bir 11 ile 6 puanı getiren ideal oyununu bulmuştu. Terim, son 3 haftada Belhanda, Arda, Falcao olmayınca farklı bir oyun öğretti takımına... Kayseri maçındaki ikinci golü bulmama hatasını da dün düzelten Galatasaray üçte üç yaptı bu oyunla."

"Yüzde 30 topa sahip olmak, sahneye çıkıp sadece bir şarkı söylemeye benzer. O şarkıyı kötü söyleme şansınız yoktur, futbolda da geçiş oyunu oynarken yakaladıklarını atacaksınız. Hatay'ın başaramadığı budur.."

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Bülent Timurlenk: İdeal kadro yok, ideal oyun var ile ilgili etiketler Galatasaray Hatayspor bülent timurlenk
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.