Bülent Şakrak ile boşanacağı konuşulan Ceyda Düvenci'den kafa karıştıran paylaşım

Bir süredir birlikte görüntü vermeyen ve sosyal medyada paylaşım yapmayan Bülent Şakrak ile Ceyda Düvenci'nin boşanacağı yönündeki iddialar kulaktan kulağa dolaşırken, Düvenci'den dikkat çeken bir paylaşım geldi. Günler sonra eşiyle ilk kez bir fotoğrafını yayınlayan oyuncu, paylaşımına ''Bunu da becerdik sevgilim… aferin bize'' notunu düşerek kafaları karıştırdı.

2015 yılında Kaz Dağları'nda hayatını birleştiren ve mutlu birliktelikleriyle parmak ısırtan oyuncu çift Ceyda Düvenci (45) ile Bülent Şakrak'ın (45) evliliğinde kriz çıktığı ve çiftin boşanma kararı aldığı ileri sürülmüştü. Uzun zamandır yan yana görüntü vermeyen ve sosyal medya hesaplarından birlikte paylaşım yapmayan çiftin bu hamlesi iddiaları güçlendirmişti.

 Ayrılık iddiaları karşısında sessizliğini koruyan çiftten ilk paylaşım Bülent Şakrak cephesinden geldi. Bülent Şakrak, eşi Ceyda Düvenci ve oğlu Okan Ali'yle çekilen bir karesini sosyal medya hesabından paylaşarak iddiaları yalanladı. Şakrak fotoğrafa ise "Sureti gör beyan ile, beyana sığmazam" notunu düştü. Bülent Şakrak'ın bu paylaşımının ardından bir paylaşım da Ceyda Düvenci'den geldi.

ceyda düvenci

Ceyda Düvenci de eşi ve oğlu ile yer aldığı kareyi Instagram hesabından paylaştı. Ünlü oyuncunun paylaşımına "Bunu da becerdik sevgili… Aferin bize... Yorulduk ama değdi be… #evimizdeyenihayat" şeklinde düştüğü not ise kafaları karıştırdı. Düvenci'nin bu açıklaması evliliklerindeki krizi aştıkları yönünde yorumlandı.

Bülent Şakrak, geçtiğimiz haftalarda boşanma iddialarıyla ilgili "Öyle bir şey yok. Instagram'da fotoğraf paylaşmıyoruz diye boşanma söylentisi çıkar mı? Hey şey yolunda, çok şükür mutluyuz" açıklamasında bulunmuştu.

ceyda düvenci - bülent şakrak

İlk evliliğini 2000–2002 yılları arasında oyuncu Kaan Girgin ile yapan 45 yaşındaki oyuncu Ceyda Düvenci, ikinci evliliğini ise 2008 yılında iş adamı Engin Akgün ile yapmıştı. Ceyda Düvenci ile Engin Akgün'ün bu evlilikten Melisa Nur adında bir kız çocukları dünyaya gelmiş ancak çift 2013 yılında evliliklerini sonlandırmışlardı. 2014 yılında yayınlanan 'Aşkın Kanunu' dizisinin setinde tanışan Bülent Şakrak ile Ceyda Ceyda Düvenci, 2015 yılında Kaz Dağları'nda evlenmişti. 2017 yılının Temmuz ayında çiftin çocukları Okan Ali Şakrak dünyaya gelmişti. Bülent Şakrak ise Ceyda Düvenci'den önce meslektaşı Özge Borak ile evlilik yapmıştı. 2006 yılında evlenen ikili 4 yıl sonra boşanmıştı.

ceyda düvenci - bülent şakrak

Bülent Şakrak ile boşanacağı konuşulan Ceyda Düvenci'den kafa karıştıran paylaşım ile ilgili etiketler Ceyda Düvenci Bülent Şakrak
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.