Bülent Korkmaz'dan Ümit Öztürk tepkisi... Galatasaray'ın tartışmalı penaltıları...

Bülent Korkmaz'dan Ümit Öztürk tepkisi... “Yusuf’un bir pozisyonu var, itme var, ona penaltı çalmadı. Bize bu kadar basit gösteriyorsa, Galatasaray’a olsa gösterir miydi? Bana hakemden memnun musunuz diye sorarsanız, değilim. Buna bir ceza yoktur diye düşünüyorum. Kararlar her iki tarafa da eşit olmalı. Ama bu maçta onu görmedik.”

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, yeni takımıyla ilk maçında efsanesi olduğu Galatasaray'a konuk oldu. Karadeniz ekibi 27. hafta mücadelesine 4-2 mağlup olurken, maçın hakemi Ümit Öztürk'ün verdiği penaltı kararları sosyal medyada çok tartışıldı.

Korkmaz da maçın ardından "Aleyhimize verilen penaltı, bize olsa verilir miydi? Yorumcular bunu tartışsın!" dedi.

Deneyimli çalıştırıcı maçın basın toplantısın, “Bu oyuna, bu mücadeleye bu sonucu hak ettiğimizi söyleyemem. İkinci yarı özellikle iyi mücadele verdik, öne geçtik maçı koparabilirdik ama maalesef olmadı. Takımın ikinci yarıdaki hücum organizasyonlarından memnunum, beni çok mutlu etti. Sonuç mağlubiyet olunca insan üzülüyor ama beni mutlu eden şey, bu mücadele. Böyle devam edersek her maçı kazanmaya adayız” dedi.

"ÜMİT ÖZTÜRK'TEN MEMNUN DEĞİLİM”

Hakem performansından memnun olmadığını dile getiren Bülent Korkmaz, “Yusuf’un bir pozisyonu var, itme var, ona penaltı çalmadı. Bize bu kadar basit gösteriyorsa, Galatasaray’a olsa gösterir miydi? Bana hakemden memnun musunuz diye sorarsanız, değilim. Buna bir ceza yoktur diye düşünüyorum. Kararlar her iki tarafa da eşit olmalı. Ama bu maçta onu görmedik” şeklinde konuştu.

“GEDSON FERNANDES ÖZEL BİR OYUNCU”

Gedson Fernandes’in çok özel bir oyuncu olduğunu belirten Korkmaz, şu ifadeleri kullandı: “Oyuncu çok akıllı ve iyi bir oyuncu. Özel bir oyuncu. Ona bir şey söylemeye gerek yok, sahada ne yapılması gerektiğini iyi biliyor. Çok da iyi oynadı. Ne kadar faul yapıldığını sayamadım. Özel oyuncular bazen korunmalı diyorlar, sahada öyle bir şey de yoktu.”

"RİZESPOR İLE ANLAŞTIĞIM İÇİN ÇOK MEMNUNUM”

Bülent Korkmaz, Çaykur Rizespor ile anlaşma kararından dolayı son derece memnun olduğunu kaydederek, “Ben bir karar verdim. Verdiğim karardan da son derece memnunum. Burada olmaktan son derece memnunum. Herkes bize elinden geldiğince yardımcı oluyor. Aldığım hiçbir kararda da pişman olmadım. Ben bir yere gittiğim zaman ekibimle beraber elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışıyoruz. Ben bir profesyonelim ve bu benim kararım” açıklamasını yaptı.

“GEDSON’A YAPILAN FAUL SAYISINI SAYAMADIM”

Bülent Korkmaz son olarak maçın ilk yarısında Galatasaray tarafının Çaykur Rizesporlu oyuncuların sürekli yerde yatması şikayetinde bulunmasına değinerek, “Saha içinden bakınca bazı şeyleri fark edemiyorsunuz, bu tip pozisyonları yorumcular incelemeli. Gedson’a yapılan faul sayısını sayamadım. Maçın son dakikaları olur, zamanı geçirmeye çalışırsın o başka bir şey. Ama daha oyunun başı, ben hepsinin faul olduğunu düşünüyorum. Bir oyuncuya bu kadar faulün yapıldığını ben ilk defa görüyorum” dedi ve sözlerini noktaladı. 

Bülent Korkmaz'dan Ümit Öztürk tepkisi... Galatasaray'ın tartışmalı penaltıları... ile ilgili etiketler Galatasaray Ümit Öztürk Çaykur Rizespor bülent korkmaz Gedson Fernandes
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.