Bülent Korkmaz: Verilmeyen golden sonra bir panikledik, Konya'da kazanabilirdik

Aytemiz Alanyaspor'da 4. haftada göreve gelen ve baştan aşağı değişen takımın adeta çehresini değiştiren teknik direktör Bülent Korkmaz, zorlu Konyaspor deplasmanından da puan çıkarmayı başardı. 5 maçta 11 puan toplayan yenilgisiz Korkmaz, "Verilmeyen golden sonra bir panikledik, Konya'da kazanabilirdik" dedi.

Süper Lig'in 8. haftasında Konyaspor'la deplasmanda 1-1 berabere kalan Alanyaspor, teknik direktörü Bülent Korkmaz yönetimindeki 5. maçından da puanla ayrıldı. 4. haftada Çağdaş Atan'ın yerine göreve gelen ve Galatasaray deplasmanından 3, Trabzonspor deplasmanında 1 puan çıkaran Korkmaz, 5 maçta 11 puan topladı. 

Konyaspor maçında da 0-1 öne geçen hatta 2. golü de bulan ancak VAR'a takılan Alanya ekibi milli araya moralli giriyor. Bülent Korkmaz maçın basın toplantısında şunları söyledi:

"İlk yarıda özellikle 15. dakikadan sonra oyunun hakimi olduk. Pozisyonlara girdik. İstediğimiz pas opsiyonlarıyla beraber hücumda çoğalmayı bildik ama olmadı. İkinci yarı golle başladık ki özellikle duran topları üzerinde çok duruyoruz. Konyaspor'da maalesef o bölgede bizim zaafımızı yakaladı. Verilmeyen golden sonra bir panikledik. O panikleme olmasaydı buradan kazanarak giden takım olacaktık. Kazanamıyorsan kaybetmeyeceksin."

 Bülent Korkmaz: Verilmeyen golden sonra bir panikledik, Konya'da kazanabilirdik

"GALİP GELEMEME PERİYODUMUZ UZADI"

İlk 8 haftayı yenilgisiz geçen ve kulüp tarihinin en iyi başlangıç rekorunu geliştiren Konyaspor 0-1 geriye düştüğü Alanyaspor maçında galibiyeti kaçırdı. Son dakikalarda Akdeniz ekibinin tecrübeli kalecisi Serkan Kırıntılı'ya takılan Yeşil-Beyazlılar'ın başarılı çalıştırıcısı İlhan Palut ise şöyle konuştu:  

"İlk yarı, iki takımın birbirine üstünlük kurmadığı bir oyun oldu. 2. yarı biz oyunu rakip sahaya yıkmaya ve baskılı oynama niyetiyle başladık ama ta ki duran toptan yediğimiz gole kadar. Ondan sonraki 10 dakika ise şaşkınlık ve yediğimiz golü toparlayamama süresi olarak geçti. Son 20 dakika uzatmayla beraber maçı geri çevirme adına tüm gayreti gösterdi takım. Dengeli bir oyun olduğunu söyleyebilirim. Son 20-25 dakikalık oyunda beraberliği yakaladık. Belki galibiyete de ulaşabilirdik. Alanyaspor da bugün mağlubiyeti hak edecek bir oyun oynamadı. Onlar da çok iyi mücadele ettiler. Kazanmak istiyorduk. Sonuç olarak her ne kadar bugün yenilgisiz bir takımsak da galip gelememe periyodumuz uzadı. Bu da bizi hedeflerimiz açısından rahatsız ediyor."

Bülent Korkmaz: Verilmeyen golden sonra bir panikledik, Konya'da kazanabilirdik ile ilgili etiketler İlhan Palut Konyaspor Alanyaspor bülent korkmaz
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.