Bülent Ersoy'un yeni rol modeli Jennifer Lopez!

Önceki gün sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatan Bülent Ersoy, sahne öncesi muhabirlerle bir araya geldi. Farklı tarzıyla göze çarpan Diva, kostümünün kumaşının Jennifer Lopez için yapıldığını ve çok beğenince hemen aldığını ifade etti.

Bülent Ersoy, önceki akşam Günay Restoran’da konser verdi. Diva, sahne öncesi muhabirlerin sorularını yanıtladı. Giydiği kürkler nedeniyle sık sık hayvanseverlerle polemik yaşayan Ersoy’un sahnede ilk kez deri ceket giymesi dikkat çekti.

JENNİFER LOPEZ'DE GÖRDÜ

 Gülşah Saraçoğlu imzalı ceketi ve eteğinde kullanılan kumaşı Milano’dan özel olarak getirdiğini söyleyen Ersoy, sorulara şu sözlerle yanıt verdi: “Bu kumaşı Versace, Jennifer Lopez için özel olarak tasarlamış. Çok beğendim ve aldırdım.” Divanın 2 milyon TL’lik pırlanta yüzüğü de dikkatlerden kaçmadı.

Bülent Ersoy'un yeni rol modeli Jennifer Lopez!

"HAYATIMIN EN BÜYÜK HATASI"

 Ersoy, yüzüğün ilginç hikâyesini şöyle anlattı: “1980 yılında Gümüşsuyu’ndaki Almanya Konsolosluğu’nun yakınındaki bir araziyi satın alacaktım. Ancak bu yüzüğü görünce araziyi almaktan vazgeçtim. Ve paramı yüzüğe yatırdım. Hayatımın en büyük hatalarından biri oldu. Her taktığımda da bunu hatırlıyorum. Yüzüğüm bana hem mutluluk hem üzüntü veriyor. Mutluluk ve mutsuzluğu aynı anda yaşıyorum.”

Bülent Ersoy'un yeni rol modeli Jennifer Lopez! - Resim : 2

Muhabirlerle sohbet ettikten sonra sahneye çıkan Ersoy, konserinin açılışını Tarkan’ın imzasını taşıyan “Ümit Hırsızı” adlı şarkıyla yaptı. Ersoy daha sonra sevilen şarkıların art arda söyledi.

Bülent Ersoy'un yeni rol modeli Jennifer Lopez! ile ilgili etiketler Bülent Ersoy Jennifer Lopez
GÜNÜN VİDEOSU

Ankara'da sağanak sonrası facia... Sel sularına kapılan 2 kardeş aracın altında sıkıştı!

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde yağış sonrası sel sularına kapılan 2 kardeş aracın altına girdi. Çevredekilerin yardımıyla kurtarılan çocukların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.