Bülent Ersoy'un sıradaşı tırnakları görenleri hayrete düşürdü

Pahalı mücevherleri ve kostümleriyle sık sık gündem olan Bülent Ersoy bu kez uzun tırnaklarıyla gündeme geldi. Instagram hesabından yeni bir paylaşımda bulunan Ersoy'un yenilediği imajı, normalden kat kat uzun tırnakları ve gösterişli takıları dikkat çekti.

Siyah renkte olan saçlarını geçtiğimiz aylarda kızıla boyatıp imaj tazeleyen Bülent Ersoy, 288 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yaptığı son paylaşımıyla gündem oldu. Bülent Ersoy'un tırnakları sosyal medyayı salladı.


TAKILARI VE TIRNAKLARI GÜNDEM OLDU DİVA'NIN PAYLAŞIMI SOSYAL MEDYADA DOLAŞIMA GİRDİ

‘Hürrem Sultan’ modeli saçlarıyla dikkat çeken Türk sanat müziğinin Diva'sı Bülent Ersoy, yeni imajıyla gündem oldu. Diva'nın Instagram hesabından yaptığı son paylaşımında milyonluk takıları ve uzun tırnakları dikkat çekti.

DİVA'NIN PAYLAŞIMI SOSYAL MEDYADA DOLAŞIMA GİRDİ

 Ersoy'un yaptığı paylaşımında pırlanta yüzüğü göz doldurdururken, saçlarıyla uyumlu olan turuncu ojeli uzun tırnaklarına ise yorum yağdı. Ünlü sanatçının "İzmir'deki müstesna bir düğün için yola çıktım" notuyla paylaştığı kare sosyal medyaya daga vurdu.

İşte Bülent Ersoy'un çok konuşulan o kareleri...

Bülent Ersoy'un sıradaşı tırnakları görenleri hayrete düşürdü

Bülent Ersoy'un sıradaşı tırnakları görenleri hayrete düşürdü - Resim : 2

Bülent Ersoy'un sıradaşı tırnakları görenleri hayrete düşürdü ile ilgili etiketler Bülent Ersoy Sosyal Medya diva imaj
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.