Bülent Ersoy'un belgeseline rekor teklif

40 yılı aşkın süredir sanat dünyasında boy gösteren 69 yaşındaki ünlü sanatçı Bülent Ersoy ile ilgili şaşırtıcı bir iddia ortaya atıldı. Konuşulanlara göre Ersoy'un hayatı belgesel oluyor.

Posta yazarı Suna Akyıldız, Türk sanat müziğinin Diva'sı Bülent Ersoy ile ilgili çok konuşulacak bir yazı kaleme aldı. Akyıldız yazısında Ersoy'un hayatının belgesel olacağını yazdı.


İŞTE SUNA AKYILDIZ'IN O YAZISI:

"Uzun zamandır konuşuluyordu. Benim de sık sık kulağıma geliyordu. Ama netleşmeden bir şey yazmak istemedim. Duyumlarıma göre Bülent Ersoy'un hayatını belgesel yapmak için global bir dijital platform, kesenin ağzını açmış. 2.5 milyon dolar teklif etmişler. Diva bu işe sıcak bakmış. Görüşmeler şu sıralar hummalı bir şekilde devam ediyormuş. Yakında imzalar atılırsa çok ses getirecek bir belgesel olacağı söyleniyor. Bekleyelim görelim."

 

 

Bülent Ersoy'un belgeseline rekor teklif ile ilgili etiketler Bülent Ersoy diva belgesel
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.