Bülent Ersoy'u ısıran yılan öldü: "Döndü döndü ruhunu teslim etti"

Türk Sanat Müziği'nin 'Diva'sı Bülent Ersoy, İstanbul'da gazetecilerle sohbet etti. Ersoy, Hindistan'da yapılan çekimler sırasında yaşadıklarını esprili bir dille anlattı.

Bülent Ersoy ve Nur Yerlitaş, önceki gece Arnavutköy Atlas Balık’taydı. Milliyet gazetesinin haberine göre sahur yapan Diva, ‘Dünya Güzellerim’ programının çekimlerinde yaşadığı yılan sokma olayıyla ilgili konuştu.

5757457

Sanatçı Bülent Ersoy, “Yılan beni soktu, öldü. Benim zehrim daha kuvvetli geldi. Zavallı, garip hayvan döndü döndü ruhunu teslim etti. Bir de çantayla kafasına vurdum” dedi.

Yılanın kendisinden korktuğunu belirten ve bir ay boyunca en çok et yemeyi özlediğini anlatan Ersoy, “İneğe tapıyorlar. Yolun ortasında yürüyorlar, asla kesmek falan yok” şeklinde konuştu.

7567457

Diva, aracına geçmek için yürürken, kafasına çiçekten taç takan sokak satıcısı çocuğa 200 TL verdi.

Bülent Ersoy'u ısıran yılan öldü: "Döndü döndü ruhunu teslim etti" ile ilgili etiketler Bülent Ersoy yılan dünya güzellerim yılan sokma ruhunu teslim etti
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.