Bülent Ersoy’a Kıbrıs konseri öncesi büyük şok! Ekibi saatlerce havalimanında bekledi

Türk sanat müziğinin Diva'sı 69 yaşındaki şarkıcı Bülent Ersoy, konser vermek için ekibiyle gittiği Kıbrıs'ta büyük bir şok yaşadı. Ersoy'un orkestra ekibinin PCR testi sahte çıktı. Ekip saatlerce havalimanında beklemek zorunda kaldı. İşte detaylar...

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde vereceği konser öncesi büyük şok yaşadı. Bir otelde sahne almak için Ercan Havalimanı’na inen Bülent Ersoy'un ekibi, PCR testlerinin sahte olmasının anlaşılması üzerine havalimanında beklemeye alındı.

8 SAAT BOYUNCA BEKLEDİLER

8 saat bekletilen orkestra üyelerine yeniden test uygulandı. Ekip, negatif sonuç çıkmadan ülkeye giriş yapamadı.

Tv100'de yer alan habere göre; Bülent Ersoy’un kendi yaptırdığı testle 3 gün önceden Kıbrıs’a giriş yaptığı öğrenildi. Orkestra ekibinin testlerini ise otel yönetiminin ayarladığı iddia edildi.


BÜLENT ERSOY'UN MENAJERİNDEN AÇIKLAMA

Bülent Ersoy'un menajeri Haluk Şentürk havalimanında yaşanan olayı doğruladı ve şu açıklamayı yaptı:

"Haber doğru... Bülent hanım ve korumasının testini ben yaptırmıştım ama orkestranın test sonuçları sahte çıkmış. Havalimanında saatlerdir bekliyorlar. Otelden böyle bir bilgi geldi. Şimdi havalimanında yeniden testleri yapıldı. Sonuçlar çıkar çıkmaz konsere yetişmeye çalışacaklar. Bülent hanım bu akşam ya konsere çıkamayacak ya da ucu ucuna sahne alacak"

Bülent Ersoy’a Kıbrıs konseri öncesi büyük şok! Ekibi saatlerce havalimanında bekledi ile ilgili etiketler Bülent Ersoy Kıbrıs Konser PCR testi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.