Bülent Ersoy'a kağıtları fırlattıran yarışmacı! /VİDEO

Uzun yıllar sonra Kanal D'de yeniden yayınlanmaya başlayan Popstar 2018'in ilk bölümüne Salih Zülüfoğlu damgasını vurdu. Devlerin Aşkı şarkısını seslendiren yarışmacı özellikle Bülent Ersoy'u mest etti.

Yapımcılığını ve sunuculuğunu Osmantan Erkır'ın üstlendiği, jüri üyeliklerini Bülent Ersoy, Deniz Seki, Can Bonomo ve Armağan Çağlayan'ın yaptığı Popstar 2018, ilk bölümüyle 14 Mart Çarşamba akşamı ekrana geldi. Canlı olarak yayınlanan yarışma sosyal medyada da en çok konuşulan konular arasına girdi.

BÜLENT ERSOY'A NOTA KAĞITLARINI ATTIRDI

Popstar 2018'in ilk hafta birincisi de seçlien Edirneli Salih Zülüfoğlu, Devlerin Aşkı şarkısıyla sahneyi adeta yıktı geçti. Zülüfoğlu, sesiyle Bülent Ersoy'a sahneye nota kağıtlarını attırmayı başardı. 23 yaşında evli ve bir çocuk babası Edirneli Salih Zülüfoğlu, 4 jüri üyesinden 100 tam puan alarak haftanın birincisi seçildi.

"TAM BİR SAHNE ADAMI"

Ersoy, Zülüfoğlu'na şarkısından sonra övgüler yağdırarak, "Bu iş bu kadar olur. Geçmiş olsun evladım. Muhteşem. Bir icra bu kadar güzel olur. Sizi tebrik ediyorum. Yalnız düzgün okumakla kalmadınız efendim. Artistliğinizi de koydunuz. Tam bir sahne adamı. Ruhlara hitap ettiniz. Seslerin gözüne gözüne bastınız" dedi.

Bülent Ersoy'a kağıtları fırlattıran yarışmacı! /VİDEO ile ilgili etiketler Bülent Ersoy popstar popstar 2018 salih zülüfoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.