Bülent Ersoy konserleri için yeni bir orkestra arayışına girdi

Geçtiğimiz aylarda Kıbrıs'a giden Bülent Ersoy'un 21 kişilik orkestra üyeleri, PCR testleri sahte çıkınca hapis cezasına çarptırılmıştı. Bir ay sonra tahliye olan müzisyenlerle Bülent Ersoy arasında gerilim yaşanmıştı. Konserlerine devam eden Ersoy, kendisine orkestra aramaya başladı.

KKTC'de 28 Ağustos akşamı bir otelde konser veren 'Diva' lakaplı ünlü şarkıcı Bülent Ersoy'un orkestra ekibinin PCR testlerinin Ercan Havalimanı’ndaki kontrollerde sahte olduğu ortaya çıkmıştı. Gözaltına alınan ekip, PCR testleri yapıldıktan sonra konsere gelenlerin mağdur olmaması amacıyla polis nezaretinde konsere katılmıştı. Ekip, konserin ardından yeniden karakola getirilip, mahkemeye çıkarılmış ve 1 ay boyunca gözetim altında tutulmuştu.

İSTANBUL'DA BİRLİKTE ÇALIŞACAK KİMSEYİ BULAMADI

Tahliye olan orkestra ekibi ile Bülent Ersoy arasında gerilim yaşanmıştı. Yaşanan olaylar sonrası Ersoy, kendisine yeni bir orkestra aramaya başladı.

Magazin Burada'nın haberine göre; Orkestra üyeleri bir daha Ersoy ile çalışmak istemediklerini belirttiler. Bunun üzerine Ersoy, kendisine yeni bir orkestra arayışına girdi. İstanbul'da çalışacak kimseyi bulamayan Ersoy, Ankara ve İzmir'de arayışa geçti.

 

Bülent Ersoy konserleri için yeni bir orkestra arayışına girdi ile ilgili etiketler Bülent Ersoy Konser orkestra ekibi
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.