Bülent Ersoy ile Mustafa Keser mahkemelik oldu! 1 liralık tazminat davası açtı

Star Tv ekranlarında birlikte sundukları 'Benzemez Kimse Bize' programının bitmesinin ardından Bülent Ersoy hakkında yaptığı açıklamalarla magazin gündeminden düşmeyen Mustafa Keser'e programdaki partneri Diva 1 liralık manevi tazminat davası açtı.

Sadece 2 bölüm yayınlanmasına rağmen Benzemez Kimse Bize programı hala çok konuşulmaya devam ediyor. Ünlü şarkıcı Mustafa Keser programının bitmesinin ardından Bülent Ersoy ile ilgili YouTube kanalından çok sert açıklamalarda bulunmuştu. Keser'in ''Seni Diva değil 'Divan' yaparlar.' şeklindeki sözlerinin ardından Türk sanat müziğinin Diva'sı 69 yaşındaki şarkıcı Bülent Ersoy harekete geçti ve Keser’e 1 liralık manevi tazminat davası açtı.


1 LİRALIK TAZMİNAT DAVASI AÇTI

Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın haberine göre; Bülent Ersoy ile Mustafa Keser arasındaki tartışma mahkemeye intikal etti. Bülent Ersoy, avukatı Serkan Toper aracılığıyla İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’ne başvurarak kendisine hakaret ettiği ve kişilik haklarına saldırıda bulunduğu iddiasıyla Mustafa Keser’e 1 liralık manevi tazminat davası açtı.


Dilekçede şu ifadeler dikkat çekti: “Mesleğine ve sanatına uzanan bu saldırı müvekkili derinden yaralamıştır. Davalının haksız açıklamaları nedeniyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan müvekkil, iç dünyasında bir travma yaşamış, elem ve üzüntü duymuştur. Müvekkilin toplum önünde itibarı sarsılmıştır.”

Bülent Ersoy ile Mustafa Keser mahkemelik oldu! 1 liralık tazminat davası açtı

Bülent Ersoy ile Mustafa Keser mahkemelik oldu! 1 liralık tazminat davası açtı ile ilgili etiketler Bülent Ersoy dava mustafa keser tazminat davası hakaret davası Benzemez Kimse Bize
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.