Bülent Aydemir, Külliye'ye giden CHP'linin ismini verdi

Habertürk Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir, Külliye'ye gidip Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştüğü iddia edilen o ismi açıkladı.

Gazeteci Rahmi Turan'ın 'Saray'a giden CHP'li' iddiasıyla Türkiye gündemine oturan olayla ilgili bir açıklama da Bülent Aydemir'den geldi. Aydemir sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şöyle dedi:

"İlhan Kesici'nin CHP Genel Başkanlığı'na aday olmak istediğini duyduk. Hatta bir dönem Cumhurbaşkanlığı adaylığı için ismi geçti. Ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir görüşme yaptı. Bu isimler akla geliyor. Şimdi biz hem bu isimleri yıpratmış oluyoruz zikrederek ama bu kadar konuşulduktan sonra da bunları ifade etmek lazım. Rahmi Turan'a düşen böyle bir yazı yazdıysa bu ismin kim olduğunu açıklamak olmalı."

Bülent Aydemir, Külliye'ye giden CHP'linin ismini verdi

Bunu üzerine Twitter hesabından açıklama yapan İlhan Kesici, Bülent Aydemir'in iddialarına şöyle yanıt verdi:

"Bir CHP milletvekilinin Genel Başkanından habersiz ve gizli bir şekilde Cumhurbaşkanını ziyaret etmesi her ne sebeple olursa olsun çok adi ve alçaltıcı bir durumdur ve ayrıca hayatımın hiç bir döneminde CHP Genel Başkanı olmak gibi bir niyet veya talebim olmamıştır."

Bülent Aydemir, Külliye'ye giden CHP'linin ismini verdi ile ilgili etiketler CHP Kavga genel başkan külliye
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.