Bülent Arınç'ın FETÖ'den tutuklanan damadı Ekrem Yeter için çok tartışılacak karar...

TBMM eski Başkanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın "FETÖ üyeliği" suçlamasıyla tutuklanan damadı Ekrem Yeter adli kontrol şartı ile tahliye edildi.

TBMM eski Başkanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın "FETÖ üyeliği" suçlamasıyla tutuklanan damadı Ekrem Yeter adli kontrol şartı ile tahliye edildi.

Eski TBMM Başkanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın damadı Ekrem Yeter'in avukatlarının tutukluğa itirazı, 2. Sulh Ceza Hakimliğince görüşüldü.

Yeter yurt dışına çıkış yasağı konularak adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yeter, 5 Haziran'da FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanarak Sincan Cezaevi'ne götürülmüştü.

AKADEMİSYENLİKTEN İHRAÇ EDİLMİŞTİ

FETÖ ile mücadele kapsamında OHAL çerçevesinde yayımlanan 2 Eylül 2016 tarihli 673 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile üniversitelerde, emniyet, jandarma, sahil güvenlik ve kamuda çok sayıda kişi meslekten ihraç edilmişti. İhraç edilenler arasında Bülent Arınç'ın damadı Ekrem Yeter de vardı.

Ekrem Yeter, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Kardiyoloji Anabilim Dalı'nda 'doçent' olarak görev yapmaktaydı.

Bülent Arınç'ın FETÖ'den tutuklanan damadı Ekrem Yeter için çok tartışılacak karar... ile ilgili etiketler Bülent Arınç ekrem yeter
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.