Bülent Arınç İsrail'i değil Hamas'ı eleştirdi!

Bülent Arınç katıldığı bir söyleşide İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırılara değindi. Arınç Hamas'a ve Haniyye'ye seslendiği konuşmasında "İsrail'e saldırmaya ne gerek vardı" dedi.

Kocaeli Kitap Fuarı’nda 'Dünya Liderleriyle Anılar' adlı söyleşi gerçekleştiren TBMM eski Başkanı ve eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, İsrail ile Hamas arasında yaşanan çatışmalara değinerek Hamas'ı eleştirdi.

Arınç, Hamas'ı eleştirerek, “Her defasında da onlara söylüyorum yanlışlık şurada; Senin ne gücün var? Senin gıdanı bile dışarıdan gönderiyoruz, senin teknik aletlerini, ihtiyaçlarını dışarıdan karşılıyoruz. Sen 2 tane uydurma füze atıyorsun, İsrail'de sinek vızıltısı gibi geliyor ama onlar diyor ki ‘Hamas bize hücum etti’, senin başına bomba yağdırıyor. Sana olan oluyor ve sen onlara haklılık payı kazandırıyorsun. Niye bunu yapıyorsun? Burada çıkarımız ne bizim? Dinlemiyorlar" dedi.

Bülent Arınç İsrail'i değil Hamas'ı eleştirdi! ile ilgili etiketler Bülent Arınç Hamas İsrail

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.