Buket Özgünlü kimdir, kaç yaşında, nereli? Köpekvelisi hapse mi girdi? Köpekvelisi ne yaptı?

Sosyal medyada 'Köpek Velisi' adıyla bilinen Buket Özgünlü'nün, 6 yıl önce ev kirasını bile ödeyemeyecek durumda olduğu halde duygusal manipülasyon yoluyla para topladığı ve bu yolla son 4 yılda 9 daire ve 2 depo satın aldığı öne sürüldü. Bu iddiaların ardından 'Buket Özgünlü kim? sorusu arama motorlarında hız kazandı. Peki, Buket Özgünlü kimdir, kaç yaşında, nereli? Köpekvelisi hapse mi girdi? Köpekvelisi ne yaptı? İşte detaylar..

Köpek Velisi olarak bilinen Buket Özgünlü'nün, 6 yıl önce ev kirasını bile ödeyemeyecek durumdayken duygusal manipülasyon yaparak para topladığı ve bu şekilde son 4 yılda 9 daire ve 2 depo satın aldığı iddia edildi. Bu iddiaların ardından "Buket Özgünlü kimdir?" sorusu arama motorlarında sıkça aranmaya başladı. Peki, Buket Özgünlü kimdir, kaç yaşında ve nereli? Köpek Velisi hapse mi girdi? Köpek Velisi ne yaptı? İşte tüm detaylar...

Buket Özgünlü kimdir, kaç yaşında, nereli? Köpekvelisi hapse mi girdi? Köpekvelisi ne yaptı?

BUKET ÖZGÜNLÜ KİMDİR?

Buket Özgünlü, sosyal medyada "Köpekvelisi" olarak tanınan bir kişidir. Şanlıurfa'nın Siverek ilçesindeki bir barınaktan kuduz olduğu iddia edilen köpekleri alıp Ankara'ya taşıdığı gerekçesiyle gözaltına alınan Özgünlü, bu olayla gündeme gelmiştir. Yaşama Tutunan Patiler Derneği'nin başkanı olan Özgünlü, dernek çalışanı M.S.D. ile birlikte adliyeye sevk edilmiş, "Bulaşıcı hastalıklara ilişkin tedbirlere aykırı davranma" ve "Hayvanları koruma kanununa muhalefet" suçlamalarıyla tutuklanmıştır. M.S.D. ise serbest bırakılmıştır. 

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde, bağışlarla sokak köpeklerinin bakımını üstlendiği Patiliköy Köpek Barınağı'nı kuran Buket Özgünlü, 2019 yılında Yaşama Tutunan Patiler Derneği'ni kurmuştur.

Buket Özgünlü kimdir, kaç yaşında, nereli? Köpekvelisi hapse mi girdi? Köpekvelisi ne yaptı? ile ilgili etiketler köpek
GÜNÜN VİDEOSU

Beşiktaş kongresi güne damga vurdu: Galatasaray'a küfürlü tezahürat!

Süper Lig'de yarın oynanacak Galatasaray - Beşiktaş derbisi öncesi gerilim tırmanmaya devam ediyor. Siyah-Beyazlılar'ın mali genel kurulunda Sarı-Kırmızılılar’a yapılan küfürlü tezahürat güne adeta damgasını vurdu.