Buket Aydın'ın gündem olan İmamoğlu sözleri Özgür Demirtaş'ı rahatsız etti! "Altı üstü kıytırık bir spikersin"

Özgür Demirtaş ile Buket Aydın arasında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu gerginliği yaşandı. İmamoğlu için "Ekrem İmamoğlu kim? Bir belediye başkanı..." diyen Buket Aydın'ın sözlerinden rahatsız olan Demirtaş, "Altı üstü kıytırık bir spikersin" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'na oy vermeyeceğini söylemesiyle gündem olan Buket Aydın'ın İmamoğlu açıklamaları yeniden gündemde. 

"EKREM İMAMOĞLU KİM?"

"Selçuk Bey'in İstanbul büyükşehir belediye başkanlığı adaylığı için konuşması hükümete zarar verir sen Ekrem imamoğlu'nu bu kadar mı yüceltiyorsun bu kadar mı önemli ve değerli bir kişilik?" diyen Buket Aydın, İmamoğlu için "Ekrem İmamoğlu kim? Bir belediye başkanı..." sözlerini sarf etmişti. 

 

BUKET AYDIN'IN SÖZLERİ ÖZGÜR DEMİRTAŞ'I RAHATSIZ ETTİ

Buket Aydın'ın İmamoğlu sözleri Özgür Demirtaş'ı rahatsız etti.

Demirtaş, yaptığı paylaşımda şunları söyledi:

“Altı üstü kıytırık bir spikersin.

Sen kim oluyorsun da MİLYONLARCA insanın oyunu almış bir insana karşı böyle konuşuyorsun?

Kredi kartının limiti bitecek diye ödü kopan bir insansın.

Milyonların seçtiği bir insana karşı böyle konuşamazsın.”

 

Buket Aydın'ın gündem olan İmamoğlu sözleri Özgür Demirtaş'ı rahatsız etti! "Altı üstü kıytırık bir spikersin" ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu Buket Aydın Özgür Demirtaş
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.