Buket Aydın'dan Kıraç'a sert tepki...

Kanal D Haber Başkanı Buket Aydın, Ana Haber Bülteni'nde şarkıcı Kıraç'a kadınlara yönelik sözleri nedeniyle sert tepki gösterdi. Buket Aydın, "Kadınlar artık kahvaltı bile hazırlamıyor" diyen Kıraç'a, kendisine kahvaltısını yıllarca babası Mümin Aydın'ın hazırladığını söyleyerek yanıt verdi

Ünlü şarkıcı Kıraç'ın verdiği röportajdaki "Şehirli kadın çocuk bakmayı geçtim, evde kahvaltı bile hazırlamıyor. Bu algı yanlış. Bu yanlış algıyı parçalamak lazım." sözlerine Buket Aydın'dan sert tepki geldi.

BABAM BANA ÇOK KAHVALTI HAZIRLADI

Aydın Ana Haber Bülteni'nde konuya ilişkin ''Gerçekten Kıraç'ın özür dilemesi gerekiyor. Biz burada her gün kadına şiddet haberlerini, kadın cinayeti haberlerini aktarmaktan bu kadar bıkmışken, kadına şiddeti tetikleyen, kadının evde baskılanmasını destekleye bu açıklamanın bir sanatçıya yakışmadığının altını çizmek istiyorum. Kahvaltıyı kadın hazırlamaz. Senelerce annem çalışırken sevgili babacığım bana çok kahvaltı hazırlamıştır. Hayat müşterektir. Bu tarz cahilce açıklamaların artık son bulması gerekiyor, özellikle sanatçılarımıza yakışmıyor'' ifadelerini kullandı.

KIRAÇ'TAN YANIT GELDİ!
Kıraç ise Buket Aydın'ın açıklamalarına sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi.

Kıraç yaptığı paylaşımda ''Beni kadına şiddet ile aynı cümlede kullanan, kadınları eleştirmişim gibi algı yaratan,başta @KanalD olmak üzere sahip oldukları medya aracılığı ile olmadığım birine dönüştürmeye çalışan herkesi kınıyorum.'' ifadelerini kullandı.

Buket Aydın'dan Kıraç'a sert tepki...

Buket Aydın'dan Kıraç'a sert tepki... ile ilgili etiketler Buket Aydın Kıraç
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.