Buket Aydın sosyal medyada gündem oldu: Ekrem İmamoğlu'nu anlatırken yılan işareti yapıp 'tıs tıs' sesi çıkardı

Haber sunucusu Buket Aydın, paylaştığı videoda İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili konuşurken eliyle yılan hareketi yaptı ve 'tıs tıs' sesi çıkardı.

Bukey Aydın'ın paylaştığı videoda Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş ile ilgili söyledikleri sosyal medyada gündem oldu. Ekrem İmamoğlu'nu anlatırken kahkahalar atan Buket Aydın, cümlesinin girişinde eliyle yılan hareketi yaptı ve "Tabii... Tıs tıs tıs..." şekilde bir ifade kullandı.

Buket Aydın'ın Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş ile ilgili sözleri şöyle:

"Ekrem İmamoğlu, tabii... Tıs tıs tıs... İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu bizi hiç şaşırtmadı. Anında bir değişim vurgusunda bulundu. Hayatta en istediği şey bence CHP Genel Başkanı olmak, oradan da Cumhurbaşkanı olmak. Var ya, var o potansiyel sende Ekrem İmamoğlu. İleride, şimdi değil, Tayyip Bey varken değil. Olur musun? Olursan şaşırmam. Ekrem İmamoğlu'nda her yere oynama kapasitesi var ya... Çok ciddi bir kapasite, herkes yok ha. Mansur Yavaş'ın Ankara Büyükşehir Belediyesi başkanlığına aday olacağını bile düşünmüyorum. Mansur Yavaş oturayım evimde istiyor, 'Beni rahat bırakın' modunda bir insan. Bir de son hezimette bunlarla... Tevfik Göksu benim programda bunlara Eddie ile Büdü dedi ya Valla adamı yalancı yaptınız koca Mansur Yavaş'ı ya. Uydu o Ekrem İmamoğlu'nun aklına, uydu o CHP'dekilerin aklına. Çok yanlış hareketlerdi sizin için. Ekrem Bey'in çok etkilendiğini zannetmiyorum bu durumdan ama Mansur Bey üzülmüştür"

Buket Aydın sosyal medyada gündem oldu: Ekrem İmamoğlu'nu anlatırken yılan işareti yapıp 'tıs tıs' sesi çıkardı ile ilgili etiketler Buket Aydın Ekrem İmamoğlu Mansur Yavaş
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.