Bugün Şükrü Saraçoğlu'da alkışlarla karşılandı!

Fenerbahçe'nin efsane ismi Can Bartu bugün son yolculuğuna uğurlandı. Sarı lacivertlilerin Sinyor'u için ilk tören Şükrü Saraçoğlu'da yapıldı. Bu törende Can Bartu'nun kemiklerini sızlatacak bir isim daha vardı; Ekrem İmamoğlu. Fenerbahçe taraftarının "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" diye tezahürat tutup alkışladığı İmamoğlu bundan 8 yıl önce Fenerbahçe'yi FETÖ'nün kanalı STV'de linç eden isimdi. Taraftar gibi Başkan Ali Koç da İmamoğlu ile oturup çay içmekte mahsur görmedi.

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, seçim çalışmalarına başladığı günden bu yana 3 büyük kulübün yönetim ve taraftarları ile sıcak ilişki kurmak için elinden gelen çabayı gösterdi. Bu çerçevede kulüpleri ziyaret etti, başkanları ile görüştü. 

Bu kulüplerden biri de Fenerbahçe'ydi. Her şey normal görünebilir ama değil. 

SuperHaber o ziyaret öncesinde kumpas günlerini unutanlar için hatırlatmıştı. Bir zamanlar Trabzonspor'da yöneticilik de yapan İmamoğlu, 3 Temmuz 2011 tarihinde FETÖ'cü polis ve yargı mensuplarının işbirliği ile kurulan Şike Kumpası sonrasında kirli örgütün amiral gemisi STV'de operasyona tam destek verip, kumpasçıları kutlamıştı. 

Ancak SuperHaber'in hafıza tazelemesine rağmen İmamoğlu Fenerbahçe'nin kalbi Şükrü Saraçoğlu'na gidip Başkan Ali Koç'la görüşmüştü. 

Bugün benzer bir hafıza kaybı ya da başka bir yönüyle de ikiyüzlülük Şükrü Saracoğlu'nda bir kez daha yaşandı. 

Ekrem İmamoğlu, sarı lacivertli takıman efsanesi 'Sinyor' lakaplı Can Bartu için düzenlenen töreni bahane edip siyasi destek devşirmek amacıyla Şükrü Saraçoğlu'na gitti.

Ali Koç'la oturup çay içen, daha sonra da tribünlerde taraftarları selamlayan İmamoğlu "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" sloganları ve alkışları arasında amacına ulaştı.

SuperHaber olarak bir kez daha hatırlatalım ziyareti ile Can Bartu'nun kemiklerini sızlatan İmamoğlu'nun şike kumpasından sadece 1 hafta sonra STV ekranlarından Fenerbahçe'yi hedef alıp FETÖ'yü kutsadığı sözlerini...

11 Temmuz 2011 tarihinde Samanyolu TV'ye telefon bağlantısı ile katılan İmamoğlu, kumpası çok olumlu bulduğunu belirtmişti.

İmamoğlu, Samanyolu TV'de yaptığı açıklamada, FETÖ'cü savcı ve polisleri kararlılıkları nedeniyle kutlamıştı.

İmamoğlu şu ifadeleri kullanmıştı;

"Bunu olumlu yorumlamanın dışında yapacak bir şey yok. Çok olumlu yorumluyorum. Artı, söylediğiniz bir şeyin karşılığı olarak; (şike) kanıtlanamıyordu, ispatlanmıyordu diyorsunuz... Bence öyle söylemeyelim bugüne kadar kanıtlanmak istenmiyordu! İspatlanmak istenmiyordu, diyelim.

Kararlı gidişlerini ve bu süreci yürüten herkesi kutluyorum. İnşallah sonuca en kısa sürede varılır. Sonuç çok önemli, süreç uzadığı sürece farklı yorumlara başlanır ve fayda yerine sıkıntı vermeye başlar. Sürecin çok hızlı işlemesi lazım."

SuperHaber...

Bugün Şükrü Saraçoğlu'da alkışlarla karşılandı! ile ilgili etiketler Fenerbahçe FETÖ CHP Ekrem İmamoğlu Can Bartu
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.