Bugün hava nasıl olacak? İşte 29 Ocak hava durumu...

Bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumu raporunu yayınladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün değerlendirmelerine göre, Marmara, Ege, Akdeniz ve bazı illerin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. İşte 29 Ocak hava durumu raporu...

29 Ocak hava bugün nasıl olacak? Tahminlere göre, Marmara Bölgesi’nde yağmur ve fırtına etkili olması bekleniyor.İstanbul'da ise parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren yağmurlu olacağı tahmin ediliyor.

Rüzgarın, Marmara’da güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak eseceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte iç Anadolu'nun kuzey kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Hava sıcaklıklarının ise iç ve Batı kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

İSTANBUL °C, 15°C

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren yağmurlu

İZMİR °C, 18°C

Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren sağanak yağışlı

ANKARA °C, 10°C


Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren karla karışık yağmurlu

Bugün hava nasıl olacak? İşte 29 Ocak hava durumu... ile ilgili etiketler Meteoroloji hava durumu Meteoroloji Genel Müdürlüğü 29 Ocak
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.