Bugün hangi maçlar var? Bu akşam maç var mı, kimin maçı var? 18 Ağustos 2023 maçları!

18 Ağustos 2023 maçları! Futbolseverler için heyecan dolu bir gün daha başlıyor. Bugün oynanacak olan çeşitli futbol maçları, spor tutkunlarını ekran başına kilitleyecek. Hem ulusal liglerden hem de uluslararası arenadan birbirinden çekişmeli ve önemli karşılaşmalar futbolseverlere keyifli saatler yaşatacak. Peki, Bugün hangi maçlar var? Bu akşam maç var mı, kimin maçı var? Bu akşam hangi maçlar var? Bu akşam maçlar hangi kanalda? İşte 18 Ağustos 2023 maç programı!

Futbolseverler için heyecan dolu bir gün daha başlıyor. 18 Ağustos 2023 tarihinde oynanacak çeşitli futbol karşılaşmaları, spor tutkunlarını ekran başına çekecek. Hem yerel liglerden hem de uluslararası arenadan birbirinden çekişmeli müsabakalar, futbolseverlere keyifli anlar yaşatacak. Peki, Bugün hangi maçlar var? Bu akşam maç var mı, kimin maçı var? Bu akşam hangi maçlar var? Bu akşam maçlar hangi kanalda? İşte 18 Ağustos 2023 maçları!

Bugün hangi maçlar var? Bu akşam maç var mı, kimin maçı var? 18 Ağustos 2023 maçları!

BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 18 AĞUSTOS 2023 MAÇLARI! (18 AĞUSTOS MAÇ PROGRAMI)

13:30 - Urawa - Nagoya Japonya

J.League'de Urawa ile Nagoya takımları karşı karşıya gelecek. Maç, Cuma günü saat 13:30'da başlayacak ve Japonya J League'in resmi YouTube kanalı üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

16:00 - Kapaz - Turan

Azerbaycan Premier Ligi'nde Kapaz ile Turan takımları karşı karşıya gelecek. Maç, Cuma günü saat 16:00'da başlayacak ve CBC Sport kanalından canlı olarak yayınlanacak.

19:30 - Kaiserslautern - Elversberg

Almanya Bundesliga 2'de Kaiserslautern ile Elversberg takımları karşı karşıya gelecek. Maç, Cuma günü saat 19:30'da başlayacak ve Tivibu Spor 2 ile Bein Sports 4 kanallarından canlı olarak yayınlanacak.

19:30 - Wehen - Karlsruhe

Almanya Bundesliga 2'de Wehen ile Karlsruhe takımları karşı karşıya gelecek. Maç, Cuma günü saat 19:30'da başlayacak ve Tivibu Spor 3 ile Bein Sports 5 kanallarından canlı olarak yayınlanacak.

20:30 - Mallorca - Villarreal

İspanya La Liga'da Mallorca ile Villarreal takımları karşı karşıya gelecek. Maç, Cuma günü saat 20:30'da başlayacak ve S Sport ile S Sport Plus kanallarından canlı olarak yayınlanacak.

21:00 - İstanbulspor - Kayserispor

Trendyol Süper Lig'de İstanbulspor ile Kayserispor takımları karşı karşıya gelecek. Maç, Cuma günü saat 21:00'de başlayacak ve Bein Sports 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

21:00 - Çorum FK - Giresunspor

Trendyol 1. Lig'de Çorum FK ile Giresunspor takımları karşı karşıya gelecek. Maç, Cuma günü saat 21:00'de başlayacak ve TRT Spor ile Bein Sports Max 1 kanallarından canlı olarak yayınlanacak.

21:00 - Antalyaspor - Konyaspor

Trendyol Süper Lig'de Antalyaspor ile Konyaspor takımları karşı karşıya gelecek. Maç, Cuma günü saat 21:00'de başlayacak ve Bein Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

21:00 - Al Nassr - Al Taawon

Suudi Arabistan Pro Lig'de Al Nassr ile Al Taawon takımları karşı karşıya gelecek. Maç, Cuma günü saat 21:00'de başlayacak ve TV 8 Buçuk, S Sport Plus ve Exxen kanallarından canlı olarak yayınlanacak.

21:30 - Werder Bremen - Bayern Münih

Almanya Bundesliga'da Werder Bremen ile Bayern Münih takımları karşı karşıya gelecek. Maç, Cuma günü saat 21:30'da başlayacak ve Bein Sports 4 ile Tivibu Spor 1 kanallarından canlı olarak yayınlanacak.

21:45 - Nottingham Forest - Sheffield United

İngiltere Premier Lig'de Nottingham Forest ile Sheffield United takımları karşı karşıya gelecek. Maç, Cuma günü saat 21:45'te başlayacak ve Bein Sports 3 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

22:00 - Metz - Marsilya

Fransa Ligue 1'de Metz ile Marsilya takımları karşı karşıya gelecek. Maç, Cuma günü saat 22:00'de başlayacak ve Bein Sports 5 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

22:15 - Casa Pia - Sporting

Portekiz Liga NOS'ta Casa Pia ile Sporting takımları karşı karşıya gelecek. Maç, Cuma günü saat 22:15'te başlayacak ve Smart Spor HD ile Spor Smart kanallarından canlı olarak yayınlanacak.

22:30 - Valencia - Las Palmas

İspanya La Liga'da Valencia ile Las Palmas takımları karşı karşıya gelecek. Maç, Cuma günü saat 22:30'da başlayacak ve S Sport ile S Sport Plus kanallarından canlı olarak yayınlanacak.

Bugün hangi maçlar var? Bu akşam maç var mı, kimin maçı var? 18 Ağustos 2023 maçları! ile ilgili etiketler futbol 18 Ağustos
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.