Buğra Bahadırlı, Billur Kalkavan'ın son sözlerinin ne olduğunu açıkladı

Akciğer kanseri nedeniyle tedavi gördüğü Koç Üniversitesi Hastanesi'nde cumartesi günü vefat eden oyuncu ve sunucu Billur Kalkavan'ın son sözleri ortaya çıktı. Billur Kalkavan'ın 13 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Buğra Bahadırlı, ünlü oyuncu ile aralarında geçen diyaloğu anlattı.

Akciğer kanseri nedeniyle tedavi gören Billur Kalkavan, 59 yaşında hayata veda etti. Kemoterapi sırasında vücudunda gelişen mantar enfeksiyonu nedeniyle hayata veda eden Kalkavan’ın sevgilisi Buğra Bahadırlı, oyuncunun son sözlerini açıkladı.

 

''BEN SENİ HİÇ BIRAKIR MIYIM...''


Buğra Bahadırlı, 13 yıldır birlikte olduğu Billur Kalkavan ile aralarında geçen son diyaloğunu anlattı: “Doktorların ‘tümörden mi progresyon yapıyor’ diye endişelendiği bir dönemde ‘Bu kadar hızlı düşüş enfeksiyondan oluyordur’ dedim. Enfeksiyon çıktı. Orada canım sıkıldı. Biraz duygulandım. Odaya girdiğimde Billur baygındı. Duygulanıp sarıldım. Ben ağlayınca kendine geldi ve ‘Aşkım merak etme, ben seni hiç bırakır mıyım’ dedi. Son diyaloğumuz o oldu.”

Buğra Bahadırlı, Billur Kalkavan'ın son sözlerinin ne olduğunu açıkladı


''ÜZÜNTÜDEN 1,5 KİLO VERDİ''

Hürriyet'te yer alan habere göre; Buğra Bahadırlı, Billur Kalkavan’ın son günlerde çok üzgün olduğunu da söyledi: “Kemoterapi portunun içine yerleşen mantardan dolayı enfeksiyon oluştu. Normal insanın bile kaldıramayacağı enfeksiyona yakalandı. Vücut çok yorulmuştu. Ayrıca oturduğumuz ev kentsel dönüşüme girdi. ‘90 gün içinde evinizin boşaltılması gerekiyor’ denilince de morali bozuldu. Üzüntüden 2 günde 1.5 kilo verdi. Hastanede kalmak istedi. ‘Sonra yeni evimize geçeriz’ dedi ama kısmet olmadı. İyileşmeye başlamıştı. Ama bu ev konusundan sonra hayatla bağı azaldı.”

 

 

Buğra Bahadırlı, Billur Kalkavan'ın son sözlerinin ne olduğunu açıkladı ile ilgili etiketler Billur Kalkavan buğra bahadırlı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.