Buğday tarlasında yangın: 50 dönüm ekili alan kül oldu

Son günlerde peş peşe yaşanan buğday tarlası yangınlarına bir yenisi daha eklendi. Tekirdağ'da 50 dönüm buğday ekili alan yandı. İtfaiye ekiplerinin yangını söndürme çalışmaları iki saat sürdü.

Tekirdağ'ın Malkara ilçesindeki tarlada çıkan yangın, itfaiye ekiplerince 2 saatte söndürülürken, 50 dönüm buğday ekili alan zarar gördü.

ÇOK SAYIDA İTFAİYE MÜDAHALE ETTİ

Ahievren ile Hereke Mahalleleri arasındaki buğday ekili tarlada, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Alevler, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyerek, 2 çiftçiye ait 50 dönüm buğday ekili alanı sardı. Bölgeden yükselen dumanları görenler, itfaiyeye bildirdi. Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Yangına, çevredekiler de traktör ve iş makineleriyle müdahale ederken, tarla sahipleri ile yoldan geçenler ise destek oldu. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 2 saatlik çalışmasıyla yangın, kontrol altına alınarak, söndürüldü. Buğday ekili 50 dönüm alan zarar gördü yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Buğday tarlasında yangın: 50 dönüm ekili alan kül oldu ile ilgili etiketler Yangın Tekirdağ buğday tarlası
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.