Bücür Cadı'nın Zeliş'i Merve Erdoğan anne oluyor! 3,5 aylık hamile olduğu ortaya çıktı

9 yaşındayken rol aldığı 'Bücür Cadı' dizisindeki 'Zeliş' rolüyle hafızalara kazınan, 2000'li yılların çocuk oyuncusu 30 yaşındaki Merve Erdoğan'dan müjdeli haber geldi. Meslektaşı Mert Carim ile evli olan Merve Erdoğan, 3 buçuk aylık hamile.

Yunus Bülbül ve Sezer Güvenirgil’in başrolünde yer aldığı ve 169 bölüm ekrana gelen dizide Bücür Cadı dizisindeki 'Zeliş' karakteriyle hafızalara kazınan Merve Erdoğan, Hürriyet'ten Eda Solmaz'a verdiği röportajında anne olacağını müjdeledi.

 CİNSİYETİ HENÜZ BELLİ OLMADI

2020 yılının Aralık ayında dünyaevine giren Erdoğan, “Bebeğimizin daha cinsiyetini öğrenmedik. Biz de merakla onu bekliyoruz. İstanbul Devlet Tiyatrosu’na bağlı oyunculardanım. Hamilelik haberi geldiği için tüm dizi görüşmelerini durdurdum. Eşim de bu konuda bana çok destek. Merakla bebeğimizi bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Bücür Cadı'nın Zeliş'i Merve Erdoğan anne oluyor! 3,5 aylık hamile olduğu ortaya çıktı

''EGOLARI ÇATIŞMAYAN BİR ÇİFTİZ''

Erdoğan hem müzisyen hem de oyuncu olan eşi Mert Carim’le birbirlerine sanatsal anlamda destek verdiklerini dile getirerek şunları söyledi:

“Enstrüman çalmaya çok meraklıydım. Eşim klarnet satın alıp, beni kursa yazdırdı. Mert’in stüdyosunda bir şeyler yapmaya çalışıyorum ama o kadar hakim değilim. Mert, söz yazarı olduğu için yeni şarkılarını ilk bana dinletiyor. Aynı zamanda da oyuncu olduğundan rol çalışırken yardımlaşıyoruz. Aynı meslek grubundan, birbirini anlayan ve egoları çatışmayan bir çift olduğumuz için çok mutluyum.”

Bücür Cadı'nın Zeliş'i Merve Erdoğan anne oluyor! 3,5 aylık hamile olduğu ortaya çıktı - Resim : 2


MERVE ERDOĞAN HAKKINDA

Merve Erdoğan, 22 Haziran 1991 yılında Niğde’de doğdu. Kadir Has Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu olan Erdoğan, “Bücür Cadı” dizisi ile oyunculuk kariyerine başladı. Merve Erdoğan ayrıca, “Arka Sıradakiler”, “Küçük İbo”, “Beşinci Boyut”, “Emret Komutanım”, “Bir Ömür Yetmez”, “Yalaza”, “Aşk ve Mavi”, “Tövbeler Olsun” gibi birçok yapımda da rol aldı.

Bücür Cadı'nın Zeliş'i Merve Erdoğan anne oluyor! 3,5 aylık hamile olduğu ortaya çıktı ile ilgili etiketler Hamile Mert Carim Merve Erdoğan bücür cadı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.